DİYANET BAŞKANI ERBAŞ AÇIKLADI: VEKALET KURBAN BEDELİ 11750 BİN TL. EMEKLİ İSE 10 BİN LİRA ALIYOR DİYANET BAŞKANI ERBAŞ AÇIKLADI: VEKALET KURBAN BEDELİ 11750 BİN TL. EMEKLİ İSE 10 BİN LİRA ALIYOR


ALTSO'nun kurucu üyeliğinde görev alan, Hüseyin Kasapoğlu, rahmetli Mustakbel Dim, Kerim Taç ve Kerim Aydoğan ile çalışan Servet Ünlü siyasete atıldı. 

Mehmet Şahin'in ALTSO başkanlığına gelmeden önce ayrılarak Kerim Aydoğan'ın sahibi olduğu Goldcity'de üst yönetimde görev alan ve daha sonra ayrılarak kendi danışmanlık şirketini kuran Ünlü, aldığı karar ile CHP'de siyaset yapmaya karar verdi.
Ünlü "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Alanya Belediye Meclis Üyeliği için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aday listesinde “Kontenjan” adayı olarak yer alıyorum.  İnandığımız ve güvendiğimiz belediye başkan adayımız Sayın Osman Tarık Özçelik  liderliğinde şehrimizi daha güçlü, daha yaşanabilir, daha adil ve daha sürdürülebilir bir geleceğe taşımak adına çıktığımız bu yolda, sizlerin güveni ve desteği benim için çok kıymetli. Bu süreçte her birinizin fikirleri, önerileri ve desteği, Alanya'mızın daha iyi bir yer olması için önemli bir itici güç olacaktır.  Desteğiniz ve yapacağınız katkılar için teşekkür eder sürecin hayırlı olmasını dilerim" dedi.