banner113

ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY: CUMHUR İTTİFAKI ADAYI YÜCEL'İ DESTEKLİYOR VE ONUN İÇİN ÇALIŞIYORUZ!

banner106

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan yardımcısı Mahir Oktay gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu,

ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY: CUMHUR İTTİFAKI ADAYI YÜCEL'İ DESTEKLİYOR VE ONUN İÇİN ÇALIŞIYORUZ!
04 Mart 2024 Pazartesi 13:37

banner108
banner238

ABP Genel Başkan yardımcısı Oktay "Genel Başkanımız Sayın Bedri Yalçın, 2 Ocak 2020 tarihinde "Şimdi yeni şeyler söylemek lazım" sloganıyla yola çıkarak Anadolu Birliği Partisini kurmuştur ve "Yeniden Anadolu" demiştir.

18 Ocak 2020 Saat 13:00'de geniş kitlelerin de katılımlarıyla Ankara'da Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıkarak siyaset yolculuğuna başlamıştır.

ABP ne demektir?
Anadolu Birliği Partisi Türkiye'nin 7 bölgesinde toplumsal huzur güven, sevgi bağlarıyla özüne dönmesi esasında kurulmuştur
İlk doğuş yeri Antalya, genel merkezi Başkent Ankara'dadır.
Kısaltılmış adı ABP'dir. Partinin ilkelerini ifade eden simgeleri 7 yıldız 7 bölgemizi, iki elin tokalaşması birlik beraberlik, kırmızı renk bayrağımızın rengi, çivit mavi madde ve mananın birleşmesidir.

ABP 'nin amacı nedir?
*Toplumsal barışı sağlayarak halkın zaten hakkı olan haklarını yaşamasını sağlamak
*Öz değerlerimize, kaynaklarımıza sahip çıkarak, refah düzeyimizi arttırmak.
*Korku kültürünün yerine sevgi ve güvende hissetme duygusuyla kisinin önce kendiyle sulh olup, toplumda dalga dalga yayilarak "Yurtta Sulh Cihanda Sulh '" Atatürk'ün İkesini tecelli ettirmek.
*Adaletle fırsat eşitliği sağlamak
*"Patronumuz halktır "politikasıyla yapacaklarımızın ve yaptıklarımızın bilgisini paylaşmak .
*Eğitim ve öğretim de öğrenci hayata atıldığında Bilim ve ilimle öğrendiklerini uygulayabileceği, kaygısız özgüvenli yeni nesilin devlet güvencesiyle sağlanmak.

ABP nin siyasi görüşü nedir?
Mustafa Kemal Atatürk' ün açtığı yolda, gösterdiği hedefi ilelebet korumak ve müdafa etmektir.

ABP olarak 2023 yerel seçimlerinde YSK dan aldığımız onay ve yeterlilikle seçimlere girmeye hak kazandık. Seçim pusulasındaki yerimiz 11. sıradadır.

Alanya İlçe Başkanımız Sayın Şükrü Güneri başkanlığında, yönetim kurulumuz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile örgütlenmemizi hızla arttırıyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde; Alanya'mızın iki dönemdir Belediye başkanlığını başarı ve üretkenlikle yapan sayın Adem Murat Yücel'i destekliyor ve onun için çalışıyoruz" dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.