Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Muhittin Böcek'in başkanlık görevini devralmasının ardından görev değişiklikleri ve atamalar devam ediyor. Dr. Hatice Kayrakçı'dan boşalan Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na aynı birimde Ağız ve Diş Sağlığı Şube Müdürü olarak görev yapan Dr. Ramazan Akalın atandı. 

KONYAALTI'NDAN BÜYÜKŞEHİR'E


Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcılarından Mustafa Gürbüz ve Tuncay Sarıhan, Büyükşehir Belediyesi'nde göreve başlayacak yeni isimler. Gürbüz ve Sarıhan Büyükşehir Belediyesi'nde bundan böyle Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapacaklar. Mustafa Gürbüz, Konyaaltı Belediyesi'nde; Hukuk İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Kreş Müdürlüğü yönetimlerini gerçekleştiren başkan yardımcısıydı. Tuncay Sarıhan ise Teftiş Kurulu Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Müdürlüğü'nü yöneten başkan yardımcısı görevindeydi. 


SIRADA KİMLER VAR?


Konyaaltı Belediyesi'nde Bilgi İşlem Müdürü Cemil Böcek, Kültür Müdürü Güven Ulutekin, Özel Kalem Müdürü Burcu Ay, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Songül Zengin, Mali Hizmetler Müdürü Ramazan Demir, Muhittin Böcek'in Büyükşehir ekibinde yer alması beklenen diğer isimler. Bu isimlerden Ramazan Demir'in Destek Hizmetleri, Güven Ulutekin'in Kültür ve Sosyal İşler, Cemil Böcek'in Bilgi İşlem, Songül Zengin'in Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlıklarına; Burcu Ay'ın ise Özel Kalem Müdürlüğü'ne  getirilmesi bekleniyor. 

ÖZKAYACAN BAŞLIYOR


Konyaaltı Belediyesi için görev yazısı çıkan Ali Özkayacan'ın başkan yardımcısı olarak Pazartesi günü göreve başlaması bekleniyor. Mustafa Akaydın döneminde Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreter yardımcısı olarak görev yapan Özkayacan, Menderes Türel döneminde önce Gündoğmuş’a sürgün edilmiş, yargı kararı ile geri dönme hakkı kazansa da bu sefer Kızıllı Çöp Depolama ve Bertaraf Tesisleri’ne gönderilmişti.