banner113

Avukat Uğur Oğuz Aday Adaylığını Açıkladı

banner106

İYİ Partili Avukat Uğur Oğuz Antalya İl Başkanlığı’nda coşkulu kalabalıkla birlikte aday adaylığını açıkladı. 

Avukat Uğur Oğuz Aday Adaylığını Açıkladı
20 Mart 2023 Pazartesi 15:02

banner108
banner238


İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nda düzenlenen törene Alanya, Antalya, Korkuteli, Serik ve çevre illerden katılım oldu. İYİ Parti Alanya Kurucu İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Mahmutlar eski Belediye Başkanı Hüseyin Taşer, partinin kurucu üyeleri, mahalle başkanları ve Oğuz’un çok sayıda sevenleri katıldı. 
Coşkulu kalabalık ve partililerle birlikte Antalya’dan çalışmalarına başlayan Avukat Uğur Oğuz, adaylık açıklama töreninde kendisini yalnız bırakmayan partililere teşekkür etti. 


HİZMETE TALİBİM
İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende tek tek tebrikleri kabul eden İYİ Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Uğur Oğuz konuşmasında şunları söyledi; ‘’21 yıllık Ak Parti döneminin sonunda elimizde ne var. Yaşanan bütün sorunların kaynağı, milletin sorunlarına çözüm bulmaktan uzak mutlaka değişmesi gereken ucube bir hükümet sistemi var. Dünyada örneği görülmeyen başarısız bir ekonomi yönetimi var. Başta tarım olmak üzere, destek olmak bir yana köstek oluna oluna bitme noktasına gelmiş üretim sektörü var. Sürekli güçlünün kazandığı bir adalet sistemi var. Adliyelerimiz geniş, içinde her şey var ama o büyük gösterişli binaların içinde adalet doğru tecelli ediyor mu ? Ülkenin nüfus yapısını bozacak derecede yanlış bir göçmen, Suriyeli, Afgan politikası  ve bunun yarattığı büyük risk var. 
Hukuğun güçlüye değil haklıya göre işlediği bir Türkiye için, devletin bütün kadro ve görevlilerinin sadece liyakat esas alınarak dağıtıldığı bir Türkiye için adayız. 
 Biz ülkemizin ve bölgemizin sorunlarını biliyor ve bunlara hakimiz. Öncelikle partimizin genel seçimlerden zaferle çıkması için gece gündüz hep birlikte çalışacağız. Biz hizmete talibiz. Aday adaylığımın ve diğer aday adayı arkadaşlarımın hepsini tebrik eder, Antalyamıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim’’

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.