banner113

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ALANYA'DA HEMŞEHRİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

banner106

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nın geleneksel bayramlaşma programı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımı ile İlçe Teşkilatında vatandaşların ve partililerin katılımı ile düzenlendi. 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ALANYA'DA HEMŞEHRİLERİYLE BAYRAMLAŞTI
21 Nisan 2023 Cuma 13:02

banner108
banner238

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı, parti binasında kalabalık ve coşkulu bir bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.  Geleneksel Bayramlaşma programına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milletvekilleri Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, İbrahim Aydın, Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, partililer ve vatandaşlar katılıdı. İslam aleminin özlemle beklediği Ramazan Bayramı’nın coşkusunu yaşadıklarını belirten AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu, “11 ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken Ramazan Bayramı’nı idrak etmeninde coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz. 

Bugün Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu, Milletvekillerimiz Sn. Tuba Vural Çokal, Sn. Kemal Çelik, Sn. İbrahim Aydın, Milletvekili Adayımız Sn. Kuddusi Müftüoğlu'nun teşrifleri ile İlçe Teşkilatımızda düzenlediğimiz bayramlaşma programımıza iştirak eden teşkilat mensuplarımıza, partimize gönül vermiş yol arkadaşlarımıza ve halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” ifadelerine yer verdi.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.