banner113

BAŞKAN YÜCEL “HUZUR VE GÜVEN İSTİYORUZ”

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Balıkçılar Kooperatifi Üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Sorumlu müdürlerinin de katıldığı toplantıda iskele bölgesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için yapılması gereken çalışmalar ele alınırken Başkan Yücel “Bizim tek isteğimiz bölgede huzur ve güvenin hakim olması” dedi.

BAŞKAN YÜCEL “HUZUR VE GÜVEN İSTİYORUZ”
16 Haziran 2022 Perşembe 14:55

banner108
banner238

BALIKTAY “İŞ BİRLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Alanya Balıkçılar Kooperatifi yönetiminde yaşanan değişiklik sonrası Alanya Belediyesi ile iş birliği ve dayanışma içinde çalışmaktan mutlu olduklarını belirten Alanya Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Kerim Balıktay “Biz iskele bölgesinin geçmişte olduğu gibi Alanya’nın en güzel yeri olması için gayret edeceğiz, bu konuda da en büyük destekçimiz Alanya Belediyesi, Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

SAYHAN “HEP BİRLİKTE HUZUR VE GÜVENİ SAĞLAYALIM”

Alanya Liman Başkanlığı’nın sorumluluk alanında bulunan bölgede huzur ve güvenliğin hakim olması için kurum olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini kaydeden Alanya Liman Başkanı Mehmet Sayhan “Hiçbirimiz burada kalıcı değiliz görev ve sorumluluk makamında olduğumuz sürede yaptıklarımız çocuklarımıza bırakabileceğimiz en önemli değer olacak, biz buralardan gittiğimiz zaman iyi anılarla anılmak hepimizin görevi” açıklamasında bulunda

Alanya Belediyesi’nin iskele bölgesinde huzur ve güvenliğin sağlanmasından başka hiçbir beklentisinin bulunmadığını kaydeden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “bizim başka hiç bir beklentimiz yok, sadece Alanya’nın en özel yerinde huzur ve güvenli bir şekilde insanımızın gezip dolaşabilmesidir. Halkın yararına olacak her çalışmada yanınızda olacağız. Önümüzdeki günler kent meydanının 1. Etabı için ihale yapacağız yeni düzenleme ile birlikte bölge daha güzel bir hale gelecek. 1 yılda yaklaşık 2 milyon kişi bot turlarından faydalanıyor, bu esnaflarımızı da mağdur etmeyecek bir düzeleme yaparak vatandaşın hizmetine sunacağız.” dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.