Bilindiği üzere Alanyaspor tesislerinin temeli atılmış ve çalışmalar durdurulmuştu. Bugün Alanya'ya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e tesislerin akımetini sormak için taraftarlar hizmet biriminin önüne gelerek parkart açtılar. Açılan parkatı gören Böcek morali bozuldu ve taraftarlar gurup lideri Fatih Arslan ise kısa süreli bir tartışma yaşadı. 

Böcek daha sonra kurmaylarıyla toplantı salonuna geçti. Arslan ve taraftarlar tekrar görüşmek için Böcek'in danışmanıyla görüştüler. Böcek ise Alanyaspor taraftarlarını kabul etti. 
Taraftarlar dernek başkanı Fatih Arslan ise basın açıklaması yaparak şunları söyledi. Sayın Böcek ise konu hakkında görüşme sağladık. Tesis konusunda bilgi aldık. Başkan bu konuda kamuoyuna önümüzdeki günlerde açıklama yapacağını söyledi. Sayın kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ile görüşecek. Tesislerin en yakında zamanda çalışmaların yapılacağı müjdesini verdi.