banner113

BÖCEK SEÇİME AZ ZAMAN KALA, DEMİRTAŞ BÖLGESİNİN ALT YAPISINA EL ATTI... BİNALAR YAPILIRKEN NEREDEYSİNİZ MUHİTTİN BÖCEK! İLLAKİ KILIÇDAROĞLU'NUN SİZİ AÇIKLAMANIZI MI BEKLETİNİZ SAYIN BÖCEK?

banner106

Kontrolsüz bir büyümenin yaşandığı Alanya'nın Demirtaş bölgesine nihayet alt yapı yapılıyor. Böcek, Kılıçdaroğlu tarafından dolaylı olarak tekrar adayımızın sensin demesinin ardından, alt yapı çalışmasına başladı. 

BÖCEK SEÇİME AZ ZAMAN KALA, DEMİRTAŞ BÖLGESİNİN ALT YAPISINA EL ATTI... BİNALAR YAPILIRKEN NEREDEYSİNİZ MUHİTTİN BÖCEK! İLLAKİ KILIÇDAROĞLU'NUN SİZİ AÇIKLAMANIZI MI BEKLETİNİZ SAYIN BÖCEK?
21 Eylül 2023 Perşembe 12:35

banner108
banner238


Gazeteci Hüseyin Kalaycı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in seçime az bir zaman kontrolsüz bir büyümenin olduğu Demirtaş'ın alt yapısına zamanında el atmamasını sert bir dille eleştirdi. Kalaycı "Sayın Böcek, bu bölgeyi imara açan sizsiniz. Adem Başkan ise imara açıldığından dolayı ruhsat verdi veriyor. Adem başkanda sık sık size bu konuyu dile getirdimişti. Buranın alt yapısını yapın diye hatta biz burayı imara açarken size şu soruyu sormuştuk. Buranın alt yapısını yapın yoksa gelişi güzel bir büyüme olacak, güzelim Demirtaş heba olacak demiştik bir yıl öncesinde. Güzelim Demirtaş müheahhitlerin yeni mekanı oldu. Orayı kaz, burayı kaz, afedersin bok çukurun yok apartman yap. Gelişi güzel binalar çıktı o yeşilliklerin içinde Demirtaşta. Ama sakalımız yok ki dinledemedik sayın Böcek'e zamanında. Şimdi bir haber geldi Antalya Büyükşehir Belediyesi basın daire başkanlığından. Böcek, Demirtaş'a 100 milyon TL'lik yatırım yapıyormuş. Ne oldu sayın Böcek, Kılıçdaroğlu'ndan ışığı görünce hizmete mi başladın. Hayırdır. Neyse zararın neresinden dönersen kardır mantığıyla hareket eden Böcek, alt yapıya başlamış. Şükür diyelim. Bakalım bu alt yapı ne zaman bitirilecek. Bekleyip göreceğiz. Ha buarada ben her adayın seçim kitapçığını saklarım. Ve zamanı geldiğinde sorularımı soralım. Sayın Böcek, Kitapçık elimde. Alanya söz verdiğin ve yapmadığın daha çok projeler var. Teker teker yazacağız...

Ha buarada şu notuda ileteyim. Böcek bence yapılacak olan CHP Genel Başkanlığı seçiminde de tarafını belli etmiş oldu. Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek. Peki Özgür Özel seçilirse ne olacak sayın Böcek!  Genel Başkan Özgür Özel olursa ise yazın kenara bunu, Özel'in Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Uysal olacak. Bu yazıda burada dursun. Saygılarımla...

Antalya Büyükşehir Belediye basınından gelen haber şu şekilde

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nde kanalizasyon çalışması başlattı. 40 km’lik ve yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli proje ile Demirtaş’ın yıllardır kangren haline gelen foseptik sorunu 
ortadan kalkacak. 

İlçelerin alt yapı sorunlarını gidermek için gece gündüz çalışmalarını aralıksız sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nin de adeta kangren haline gelen foseptik sorunu için düğmeye bastı. Projenin çizilmesi, etüd ve planın çalışmalarının tamamlanmasının ardından 40 km’lik kanalizasyon alt yapısı için çalışmalar başladı. 
DENİZ KİRLİLİĞİ DE ÖNLENECEK
ASAT Kanalizasyon Dairesi Başkanı Necdet Erol Demirtaş Mahallesi’nde 100 milyon TL yatırım bedelli bir proje ile 40 km’lik kanalizasyon hattı yapımına başladıklarını söyledi. Erol, “Yıllardır kangren olan bir sorunu ortadan kaldıracağız. Çevre sağlığı ile ilgili şikayetlere son vereceğiz. Halkımızın konforlu ve rahat bir ortamda çalışması için çaba sarf ediyoruz. Foseptikler sık sık taşmaktaydı. Halkımızın bir an önce kanalizasyona kavuşma isteği vardı. Etüd ve planını yaptık şu anda da çalışmalarımız başlamış durumda. Derelerden deşarj olan atık sular denizleri kirletiyordu. Deniz kirliliğini de önleyeceğiz. Arıtma tesisin çıkışını da deniz deşarjı ile bertaraf edeceğiz” dedi. 
FOSEPTİK SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
Demirtaş Mahalle Muhtarı Mustafa Doğrul da mahallede kısa sürede artan yapılaşmanın ardından sıkıntıların artmaya başladığını belirterek, “Foseptikler doluyordu mahalleli de şikayet ediyordu. Günlerce akıp koku yapıyordu. Tarihi sorunumuz ASAT’ın bu çalışmasıyla tarih olacak. Muhittin Başkan’ımıza teşekkür ediyorum. Sorunumuzu anlattık, sesimize kulak verdi ve ASAT çalışma başlattı. Mahalle halkıma da sesleniyorum toz olacak, toprak olacak, biraz sıkıntı yaşayacağız ama bazı iyi projelerin böyle sorunları oluyor. Sonunda kalıcı bir çözüm olacak” diye konuştu.  
EBEDİLİK YATIRIM OLDU
İshaklı Mahallesi’nin eski Muhtarı Mehmet Bekiroğlu da “Yapılan bu çalışmayla Demirtaş Mahallemizin kanalizasyon sorunu ortadan kalkacak” diyerek şöyle konuştu: “Bizim burası 92’de belediye oldu. Sonra Büyükşehir Yasası çıktı. Büyükşehirden sonra yetkiler alındı. Büyükşehir yasasından sonra burada birden bir yerleşim patlaması oldu. Alt  yapısı olmadan evler yapıldı. Muhittin Başkan kanalizasyon çalışması başlattı. Bu hizmet olmasaydı bizim burayı pislik götürürdü. Çok güzel ebedilik bir yatırım. Sebep olandan Allah razı olsun.”

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.