banner113

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ANTALYA 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ALANYALI ALAATTİN ÇAKIR'A HALKTAN BÜYÜK DESTEK GELDİ!. ÇAVUŞOĞLU ZATEN GİDECEK. İKİNCİ İSİM İSE ÇAKIR OLSUN. İŞTE GELEN MESAJLAR!

banner106

Ayrı zamanda Büyük Birlik Partisi Genel Başkan yardımcısı olan Alaattin Çakır, partisi tarafından Antalya 1. sıra milletvekili adayı gösterilmişti.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ANTALYA 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ALANYALI ALAATTİN ÇAKIR'A HALKTAN BÜYÜK DESTEK GELDİ!. ÇAVUŞOĞLU ZATEN GİDECEK. İKİNCİ İSİM İSE ÇAKIR OLSUN. İŞTE GELEN MESAJLAR!
11 Nisan 2023 Salı 09:18

banner108
banner238

Bilindiği üzere listeler açıklanmasıyla Alanya tam bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuoğlu seçilecek olan 1. sıradan yer almıştı. CHP Genel merkez ise Antalya listesinde Alanya'ya 7. sıradan şans vermiş ve  Diş Hekimi Murat Özçelik'i koymuştu. MHP ise tanınırlığının az olduğu Mahmutlar nüfusuna kayıtlı Oğuzhan Çelik'i 7. sıradan yer verirken, Ak Parti ikinci bir hamle yaparak 7. sıraya FiFA kokartlı Alanyalı hakem Kuddusi Müftüoğlu'nu yazmıştı. İYİ Parti ise Alanya'dan bir ismi dahi listesine yazmayarak havlu atmıştı. Alanya'da bu dört partide bunlar yaşanırken, hiç beklenmedik bir hamle Büyük Birlik Partisinden geldi. Halen ve istifa etmesine gerek olmayan Genel Başkan Yardımcılığı görevini yapan Alaattin Çakır'ı Antalya'dan 1. sıraya yer verdi. Alanya açısından çok sürpriz olan bu karar bölgede sevinçle karşılandı. Listelerin açıklanmasının ardından Alanya'da tek gündem konusu Alaatttin Çakır oldu. Sohbetin konusu ise şu şekilde. Şu tabloya bakıldığında Alanya'dan meclise tek gidebilecek isim Mevlüt Çavuşoğlu. Ne CHP, ne İYİ Parti, ne MHP'nin listeleri tam bir hayal kırıklığı. O zaman Büyük Birlik Partisinin Antalya 1. sırasında yer alan Alaattin Çakır'ın etrafından kenetlenilsin. Ve diğer siyasilerin genel başkanlarda bir ders verilerek, Çakır'ı meclis gönderelim. Bir telefon açtığımızda, telefona bakacak bir milletvekili görmüş oluruz karşımızda. Memleketimizin çoçuğuna sahip çıkmak gerekiyor" şeklindeki konuşmalarına şahit oldum.. Hayırlısı diyelim.     

İŞTE ÇAKIR'A SOSYAL MEDYADAN GELEN BAZI DESTEK MESAJLARI

Baran Saruhan: Alaattin Başkan donanımlı ve kültürlü bir değerdir.Yolu açık olsun.Desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Hayri Hastürk: Mahmutlar da ortaçağı kapatıp Yeniçağı başlatan Alaaddin başkandır, hakkını yememek lazım. Başarılar dilerim.

Musa Özdemir: Alanya Sayın Çakır'ı Ankara ya gönderip Alanya yı görmezden gelenlere bir ders vermeli

Aziz Çoban: Alaattin Çakır başkanımızın yanındayız. Alanya için bir fırsat seçilirse Alanya ya çok faydası olacaktır. Onun için Alaattin başkanı desteklemek lazım

Kamil Darıcı: Bu adama oy verilir 

Namik Şenli: Hayırlı uğurlu olsun. Tebrik ediyorum. Alaaddin arkadaşımı İnşallah Meclise girer. Alanya ya çok faydalı olabilecek bir şahsiyet

Mustafa Akman: İyi ki varsınız başkanım

Aytekin Manici: Aslında herkesin 3 oy hakkı olmalı.
1 tanesini gerçekten tuttuğu partiye,
1 diğerini seçilmesini istediği Mv adayına ,
1 tanesini de,partisine destek vermemesine rağmen, adayına destek vermek amaçlı olarak kullanmalı. 1 tane oyumuz var,
Gönlümüz Alaattin Çakır başkanla olsa da, elimiz tuttuğumuz partiye oy verecek maalesef. Mevcut Seçim sistemi bunu gerektiriyor. Alaattin başkana, çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.

Şuayp Yeni: Aynen katılıyorum. Alaattin Çakır tecrübeli bir insan.

Süleyman Tülü: Oyumu verdim gitti.

Aziz Çoban: Hayırlı olsun başkanım her daim yanındayız başarıların daim olsun

Adem Koç: Biriz birlikteyiz sayın vekilim.

Ahmet Sönmez: Hayırlı olsun sayın başkanım. Allah yolunu açık etsin, başarılar dilerim

Murat Barcın: Hayırlı olsun Başkanım! Allâh yolunu bahtını açık etsin. Bu hizmet akdinde ve görevinizde Cenâb-ı Allah'tan başarılar diliyorum.

Latif Şahin: Allah yolunu açık etsin Başkanım Alanyadan saygılarAhmet Çoban: Allah yolunu hayır eylesin İnşallah. 

Salih Yılmaz: Hayırlı olsun.Başarılarınızın devamını dilerim

Kerim Kahya: Allah yolunu açık etsin başkanım her daim destekçiniz..

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.