banner113

ÇAKIR, ÇAVUŞOĞLU GİBİ TAKIM KAPTANI OLDU. LİSTE BAŞI!

banner106

Büyük Birlik Partisi, Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır'ı Antalya’da 1. Sıra milletvekili adayı olarak gösterildi. 

ÇAKIR, ÇAVUŞOĞLU GİBİ TAKIM KAPTANI OLDU. LİSTE BAŞI!
09 Nisan 2023 Pazar 17:03

banner108
banner238

Cumhur İttifakı ortaklarından kendi ad, amblem ve milletvekili aday listesi ile seçime girecek olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) milletvekili aday listesini YSK’ya teslim etmesinin ardından gözler Büyük Birlik Partisi’ne (BBP) çevrilmişti. 
Cumhur İttifakı’ndaki bütün partilerin ortak bir liste ile seçime gitmesinin Cumhur İttifakı açısından avantajlı olacağını sık sık dile getiren Destici, Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır'ı Antalya 1. Sıra milletvekili adayı olarak gösterti. 

Çakır aynı zamanda takım kaptanı olarak ta görev yapacak. Ve böylelikle Alanya'dan Mevlüt Çavuşoğlu Ak Parti'nin birinci sırası ve takım kaptanı, Çakır ise BBP Partisinin birinci sırası ve takım kaptanı.
Büyük Birlik Partisi’nin 28. dönem milletvekilliği seçimlerine Cumhur ittifakı ortağı olarak gireceği ve seçim barajı engelinin bulunmaması Çakır’ın seçilmesi Antalya, Alanya ve bölge için büyük şans olarak değerlendiriliyor.

Öte yandan Çakır adaylığı ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı.

Ülkemizin tarihi seçim sürecinde; önce vatan şuuru ile Cumhur İttifakı içerisinde  28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya 1. sıradan milletvekili adayıyım.
Ülkemize, milletimize ve Antalya'mıza hayırlı olsun.
 


 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.