banner113

ÇAKIR: “CUMHURLA BİRLİKTE KAZANACAĞIZ!”

banner106

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimlerinin devletimiz, milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

ÇAKIR: “CUMHURLA BİRLİKTE KAZANACAĞIZ!”
11 Mart 2023 Cumartesi 18:49

banner108
banner238

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Haziran 2023 tarihinde yapılması gereken cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs’ta yenilenmesi kararını imzalamasının ardından siyasi partiler seçim startını verdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkez Seçim İşleri Grup Toplantısının ardından açıklama yapan Çakır, 14 Mayıs Pazar gün tüm vatandaşları Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletvekilliği genel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi’ne (BBP) oy vermeye davet etti.

Önceliğimiz her zaman devletimiz, ülkemiz ve milletimiz olmuştur diyen Çakır; “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, Anayasamızın 116. Maddesinin verdiği yetkiyle 18 Haziran 2023 tarihinde yapılması gereken Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs’ta yenilenmesi kararını imzalamıştır. Öncelikle bu kararın ve seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Devletimiz, 6 Şubat 2023 tarihinde art arda meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Asrın felaketi olarak adlandırılan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimiz afetlerden muhafaza eylesin. 

Cumhur İttifakı’nın ortağı olarak bizler, devletimizin, ülkemizin ve milletimizin bekası için mevcut Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz.

Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde Devletimiz, depremin yaralarını sarmak için tüm imkanlarını seferber etmiştir. Ancak, içeriden ve dışarıdan ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne kast edenlere gereken cevabı milletimizin sandıkta vereceğine inanıyoruz. Milletimizin ferasetine ve iradesine her zaman güvendik ve saygı duyduk.” dedi.

banner109

Etiketler; #alaattin çakır
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.