banner113

ÇAKIR KONAKLI’DA!

banner106

Büyük Birlik Partisi Antalya 1.Sıra Milletvekili Adayı Alaattin Çakır, seçim saha çalışmaları kapsamında Konaklı Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Esnaf, Çakır’a yoğun ilgi gösterdi. 

ÇAKIR KONAKLI’DA!
02 Mayıs 2023 Salı 08:42

banner108
banner238


14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Seçimlerinde Cumhur İttifakı ortağı olarak seçimlere girecek olan Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya 1.Sıra Milletvekili Adayı Alaattin Çakır’a Konaklı esnafından büyük destek geldi.
Bölge esnafının sorun ve taleplerini dinleyen Çakır, “Esnafımızın sorunları çözmek için, BİZ VARIZ! Yaşadığımız şehre hizmet etmek ve vatandaşımızın gece-gündüz demeden ulaşabileceği vekilleri olmak istiyoruz. 
Cumhur İttifakı ortağı olarak gireceğimiz seçimlerde baraj engeli yoktur. Önceliğimiz, mevcut Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi ve ülkemizin dört bir tarafında yapılmakta olan yatırımların devam etmesidir. 
İlgi ve destekleri için Konaklı esnafımıza teşekkür ediyorum. Teveccüh gösterip bizleri seçtikleri takdirde esnafımızın sorunlara kısa sürede kalıcı çözümler üretmek için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.