banner113

ÇAKIR: “ŞİMDİ BİRLİK VAKTİ!”

banner106

Büyük Birlik Partisi Antalya 1.Sıra Milletvekili Adayı Alaattin Çakır, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

ÇAKIR: “ŞİMDİ BİRLİK VAKTİ!”
20 Nisan 2023 Perşembe 19:33

banner108
banner238

14 Mayıs seçimlerinin milletimizin istikbali ve devletimizin istiklali için son derece önemli bir seçim olduğunu söyleyen Çakır; “Biz Varız! sloganı ile içinde bulunduğumuz seçim sürecinde 19 Nisan itibari ile seçime girmeye hak kazanan tüm partilerin milletvekili kesin aday listeleri Resmi Gazete’de yayımlanarak netleşmiştir. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun. 
Demokrasimizin gereği, seçime katılan tüm partilerin huzur ve güven içerisinde ülkemize yakışır bir seçim geçirmesini temenni ediyorum. 
Cumhuriyetimizin 2.yüzyılının başında “Tam Bağımsız Türkiye” vizyonuyla, yerli ve milli olan her şeyi ve milli ve manevi değerlerimizi koruma önceliğimizle Büyük Birlik Partisi olarak “Türkiye İçin Biz Varız!”, “Antalya İçin Biz Varız!”, “Alanya İçin Biz Varız!” sloganları ile seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 
 Cumhur İttifakının ortağı olarak ve seçim barajı engeli olmadan seçime girecek olan ve adaylığı açıklandığı günden itibaren bölgede büyük destek ve ilgi gören Büyük Birlik Partisi Antalya 1.Sıra Milletvekili adayı olan Çakır; “14 Mayıs seçimlerinde önceliğimiz Cumhur İttifakımızın adayı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın yeniden seçilmesidir. 
Cumhur İttifakının ortağı olarak kendi ad, amblem ve adayımız ile 81 ilimizde seçim çalışmalarımıza başladık. Alanya’mıza, Antalya’mıza hizmet etmek için çıktığımız bu kutlu yolda, siz kıymetli hemşehrilerimizin her türlü sorun ve taleplerinde ulaşabileceği bir vekilleri olmasını istiyoruz. 
Bölgemizde yaşayan her vatandaşımızın sorunlarına çözüm üretmek için, Biz Varız!
Huzurlu ve refah içerisinde bir Alanya, huzurlu ve refah içerisinde bir Antalya için, Biz Varız!
Size kıymetli hemşehrilerimizin her zaman ulaşılabilir vekili olmak için, Biz Varız ve şimdi Birlik Vakti!
Kıymetli hemşehrilerim,
Antalya 1. Sıra milletvekili adayı olarak Antalya’mızın ve Alanya’mızın gelişimi, huzuru, refahı ve kent markasına değer katma yarışında, Biz Varız!
Özellikle Alanya’mızın öz evladı olarak bu şehre ve bu bölgeye önemli hizmetler vermiş birisi olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bölgemizin ve Alanya’mızın hak ettiği hizmeti alabilmesi için var gücümüzle çalışmak için, Biz Varız!
Bölgemizin ve siz değerli hemşehrilerimizin her türlü sorununu yakından biliyoruz ve her sorun için çözüm için hazırız. Partili-partisiz tüm vatandaşlarımızın oyuna ve bölgemize hizmete talibiz. 
Kıymetli hemşehrilerim,
Birlik, beraberlik ve dayanışmaya en çok ihtiyacımız olan bu günlerde mübarek Ramazan Bayramının; aziz milletimizin ve Türk-İslam Dünyasının dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dilerim. Ramazan Bayramınız mübarek olsun” dedi. 

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.