banner113

ÇAVUŞOĞLU: MUHALEFETİN BOŞ SÖYLEMLERİ İLE RUS TURİST SAYISI GEÇEN YILA ORANLA GERİLEDİ!

banner106

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Rus turist sayısının geçen yıla göre azalmasının suçunu muhalefete attı. Bakan Çavuşoğlu, "Sadece bu boş söylemle Rus turist sayısı, geçen yıla oranla yüzde 10 seviyelerine kadar geriledi” dedi.

ÇAVUŞOĞLU: MUHALEFETİN BOŞ SÖYLEMLERİ İLE RUS TURİST SAYISI GEÇEN YILA ORANLA GERİLEDİ!
19 Mayıs 2023 Cuma 14:41

banner108
banner238

Antalya'dan yeniden Ak Parti milletvekili seçilen Mevlüt Çavuşoğlu dün Cumhur İttifakı içindeki partilerin il başkanlarının katılımıyla 14 Mayıs seçimi sonrası genel bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Çavuşoğlu, "Rusya-Ukrayna savaşında tarafsızlığı bozup, batıdan aferin almak için Rusya'ya yaptırım uygulamanın ülkemize ve Antalya'mıza ne yararı olacak? Sizler bu vaadi verirken; çiftçimize, turizmcimize, esnafımıza, ihracatçımıza sordunuz mu? Dış politikanın vatandaşa etkisi nasıl olur, işte tam olarak böyle olur. Bu vaade göre; tarım başta olmak üzere ihracat büyük oranda düşer, turist gelmez ve Antalya'mız bu işten büyük zarar görür. Antalya olarak bunun ilk etkilerini görmeye başladık bile. Sadece bu boş söylemle Rus turist sayısı, geçen yıla oranla yüzde 10 seviyelerine kadar geriledi. Rus turistler, rezervasyonlarını haziran ayına yaparak seçim sonuçlarını takip ediyor. Sadece popülist söylemlerle, ülkemize etkilerini düşünmeden verilen vaatler, şehrimize ve ülkemize ağır sonuçlar doğurabilir" diye konuştu.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.