CHP Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik ve ekibi, sabah erken saatte Seçim Koordinasyon Merkezi Ofisi’nde gerçekleştirilen toplantının ardından esnaf ziyareti için Tosmur Mahallesi’ne geçti. Esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Özçelik, buradaki temaslarında yoğun ilgiyle karşılaştı. Caddede çift yönlü yapılan ziyarette sıkmadık el, uğramadık işletme bırakmayan Özçelik, günlük programından yaklaşık dört saatini ayırdığı mahallenin nabzını da tuttu. Özçelik’in, “Anketi kendim, ilk ağızdan yapıyorum. Değişim vakti geldi mi?” şeklindeki sorusu, esnaf ve vatandaşların büyük desteğiyle karşılık buldu. “Alanya’mızı ranta, talana kurban etmeyeceğiz. Seçmenlerin kalbi, sandıklarda birleşecek” diyen Özçelik’in sözlü anketine aldığı yanıtlar “Belediye Başkanlığı yolunda müjdeyi veriyor” şeklinde yorumlandı. Özçelik, muhtar adaylarının seçim ofislerine de giderek çalışmalarında başarılar diledi. 

ANTALYA MİLLETVEKİLİ AYKUT KAYA, OTEL REZERVASYONLARINDAKİ FARKLI FİYAT UYGULAMALARINA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU ANTALYA MİLLETVEKİLİ AYKUT KAYA, OTEL REZERVASYONLARINDAKİ FARKLI FİYAT UYGULAMALARINA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU


GÖMLEĞİ DE GEÇMİŞİ DE TEMİZ
Belediye Başkan Adayı Özçelik’e, sıkıntılarını ve taleplerini ileten esnaflar ile mahalle sakinleri, “Belediye Başkanlığı şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Adayların içinde en orijinal Başkan siz olacaksınız. Tosmur’a bir çivi dahi çakılmadı. Sizi yürekten destekliyoruz. Yıllardır halkı uyuttular. Değişimin vakti geldi de geçti. Artık yeter. Bizler halktan yana olan bir Belediye Başkanı görmek istiyoruz. Mahallemizin alt yapı sorunu var ve ilgilenen yok. Böyle anlayışı değiştireceğiz” şeklinde konuştular. Ziyaret esnasında bir vatandaş ile Özçelik arasında geçen samimi diyalog renkli görüntüler oluşturdu. Özçelik’in, “hangi takımı tuttuğunu” sorduğu emekli vatandaş, “Takım tutmuyorum ama sizi tutuyorum. Beyaz gömleğin de geçmişin de temiz” diye konuştu. Özçelik’in bir eczaneyi ziyareti sırasında alışveriş yapan bir anne, “Kızım sizin hayranınız. Sizi görse çok sevinir. Arabada beni bekliyor” dedi. Özçelik, arabada bekleyen genç kızın yanına giderek, fotoğraf çektirip, sohbet etti.


DİMÇAYI’na ESKİŞEHİR MODELİ
Mahallenin içinden geçen Alanya'nın akciğeri olarak bilinen Dimçayı ile ilgili yapacakları proje hakkında bilgi veren Özçelik, “Şimdiki hali içler acısı. Kötü bir görüntüye sebep olan Dimçayı'nı pırıl pırıl yapacağız. CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışlıyla yönetilen bozkırın ortasındaki Eskişehir’in, nasıl da capcanlı bir merkez haline geldiğini herkes görüyor ve biliyor. Dimçayımız için de çok güzel projemiz var. Eskişehir’deki modelin benzerini burada hayata geçireceğiz. Ulaşımdan,  kültür sanata, turizmden tarıma, teknolojiden eğitime kadar her alanda sosyal belediyecilik hizmetlerini kentimizin tüm bölgesinde görünür hale getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Gelecek nesillerimiz için, Alanya’mız, kalıcı kalkınmanın ve sağlıklı büyümenin örneği olacak” diye konuştu. Osman Tarık Özçelik ve beraberindeki heyet, Tosmur Mahallesi ziyaretinin ardından iş insanı Bilal Coşkun’un işletmeciliğini üstlendiği Bosch Araç Servis işletmesinin açılışına katıldı. Açılış kurdelesini kesen Özçelik, işletme sahibi Coşkun’a hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.