banner113

CHP ALANYA'DA ÇÖZÜLMELER İSTİFALARLA BAŞLADI! MECLİS LİSTESİNİ GÖRÜNCE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM!

banner106

CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nda tanınan isimlerden olan Ömer Zavlak, düzenlediği basın toplantısıyla partisinden istifa ettiğini duyurdu. 

CHP ALANYA'DA ÇÖZÜLMELER İSTİFALARLA BAŞLADI! MECLİS LİSTESİNİ GÖRÜNCE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM!
19 Şubat 2024 Pazartesi 09:19

banner108
banner238


Gençlik yıllarında CHP'ye katılan ve hemen hemen her kademesinde görev yapan Ömer Zavlak basın mensuplarıyla bir kahvaltı programında buluştu. Son günlerde bazı basın organlarında yer alan haberlere açıklık getiren Zavlak duygusal bir konuşma ile parti üyeliğine nokta koyduğunu açıkladı.

Yıllarını uyuşturucuyla mücadeleye verdiğini, sokaklarda genç kızların ve delikanlıların uyuşturuculara bağımlı hale getirildiğini dile getiren Zavlak " Bundan böyle tüm mücadelemiz bu gruplara karşı olacak" dedi. Dim bölgesine uyuşturucuyla mücadele için bir merkezin yapılması için çalışmalar başlattıklarının altını çizen Zavlak, gerekli bağışları yaptığını ve bölge halkının da katkıda bulunacağını açıkladı.

Açıklamalarının ilerleyen bölümünde yıllardır üyesi olduğu ve gönül verip genç yaşlarda mücadeleye başladığı partisinin yönetim şekline eleştiriler sıralayan Zavlak “Benim partimin, sosyal demokrat bir düşüncenin, belirli ağalar tarafından dizayn edilmesine asla gönlüm razı olamaz. Bu şehrin hiçbir sosyal yarasına parmak basmayanların, benim siyasi düşüncemle hiçbir paydaşlığı olmayanların, köylünün, garibanın halini bilmeyenlerin sosyal demokratlara şekil vermesi ve rota çizmesi gücüme gidiyor. Alanya Belediye meclis üyesi aday listesi tam bir hayal kırıklığı" dedi. İstifa ettiğini dile getirirken duygulanan ve gözyaşlarına hakim olmaya çalışan Zavlak “Bundan sonra benim tarafım dağlar, garibanlar, tuzağa düşürülmeye çalışılan kızlarımız olacaktır” dedi.

banner109

Etiketler; #ÖMER ZAVLAK
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.