BAŞKAN ÖZÇELİK BUNDAN SONRA DEDİ VE EKLEDİ "İNŞAATLARDA...!" BAŞKAN ÖZÇELİK BUNDAN SONRA DEDİ VE EKLEDİ "İNŞAATLARDA...!"

Türkiye ve Alanya yerel seçimlere doğru hızla ilerliyor. CHP'de Genel Başkanlığa Özgür Özel'in gelmesinin ardından kartlar yeniden karılmış oldu. Seçimlerin Alanya ayağında ise Bülent Kandemir başkanlığındaki teşkilat ise başkan adayı olacak isimler üzerinde istişareler yapılırken, tabanda Gökhan Sipahioğlu sesleri yükselmeye başladı. Taban, partinin gençlik kollarından gelen tüm kademesinde yer alan Sipahioğlu'nu Alanya Belediye Başkan adayı olarak görmek istediğini teşkilata bildirdiği öğrenildi. Bilindiği üzere Kandemir, kongre öncesi Belediye Başkan adayı olmayacağını kamuoyu ile paylaşmıştı. 
CHP ÜÇ İSME TEKLİF GÖTÜRDÜ VE RED ALDI
CHP Alanya teşkilatı Alanya'da Belediye Başkan adaylığı için için İş İnsanları Osman Özçelik, Hilmi Tokuş ve Abdurrahman Açıkal'ın teklif götürdü ve teşekkür ederek kabul etmediler. 
Gazeteci Hüseyin Kalaycı, partiler ve adaylarla ilgili analizleri sürdürüyor. Gazeteci Kalaycı, CHP Alanya Belediye Başkan adaylığı ile ilgi analizi ise şu şekilde. 
CHP Alanya da parti içinden bir aday gösterilmesi hemen hemen her CHP'linin bir arzusu.
İttifakların ne olacağı belli olmaz ama erken kalkan erken yol alır misali CHP bir an önce sahaya çıkmalı.
Şimdiye kadar teklif görülenler konuşuluyor.
Şimdiden uyarayım dışardan adaya CHP'liler oy vermez.
Daha önce buna şahit olduk.
Yerel seçimde Alanyanın sosyolojisini iyi bilen, cenaze, düğün hal hatır bilen aktif toplumun içinde olan köylüsüyle kentlisiyle tanınır bir isme sahip olan birisi CHP'de işi götürür ve ara yerden çıkar. 
GÖKHAN SİPAHİOĞLU KİMDİR?
1986 yılında Alanya da doğdu.
İstanbul ve Alanya da şubesi bulunan iç mimarlık ofisi kurucusu ve proje sorumlusu olarak çalışmakta aynı zamanda aile işlerini de yürütmektedir.
Anne ve baba tarafından Alanyalı olan Gökhan sipahioğlu rahmetli Isbanın Şükrü Sipahioğlu’nun ve nam-ı değer “kürd osman” Osman Çavuşoğlu’nun torundur.
Annesi Fatma hanım ev hanımı babası Hasan bey tüccardır.
2004 Alanya Hamdullah Emin Paşa Lisesinden mezun olduktan sonra Ankara Bilkent Üniversitesinde İşletme Bilgi Yönetimi bölümüne kayt olur
2012 yılında Atılım üniversitesi "Ankara" içmimarlık ve çevre tasarımından mezun olur.
Sırasıyla; Atılım üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekan Asistanlığı.
Konut sosyo ekonomik işlev ve Toki konutları analizi projesinde araştırma görevlisi.
İndiana üniversitesi perdue mühendislik ve teknoloji okulu bünyesinde afetlere karşı taşınabilir akıllı sağlık merkezi tasarladı.
Schindler Awards İsviçre Bern kentinde Engelsiz hayata destek amacıyla engelsiz kent meydanı tasarladı.
2014 yerel seçimlerinde 2. Sıradan chp alanya belediye meclis üyesi seçildi.
Esnaf ve turizim komisyonu üyeliği.
Plan ve bütçe komisyonu üyeliği.
İmar ve şehircilik komisyonu üyeliği.
Yağlı güreşler düzenleyen kentler birliği hukuk ve mevzuat üyeliği.
2 dönem Cumhuriyet Halk Alanya örgütünde yöneticilik yaptı
İngilizce ve Almanca biliyor.
 

Editör: Haber Merkezi