banner113

CHP ALANYA İLÇE BAŞKANI ÇOŞKUN KARADAĞ'A ÇOK SERT TEPKİ: YAZIKLAR OLSUN KARADAĞ SANA!

banner106

MAHKOD Başkanı İlhan, Millet Bahçesi yapılacak Karayolları Şefliği’nin Mahmutlar’a taşınmasına destek verdiğini açıklayan CHP İlçe Başkanı Karadağ’a sert tepki gösterdi.

CHP ALANYA İLÇE BAŞKANI ÇOŞKUN KARADAĞ'A ÇOK SERT TEPKİ: YAZIKLAR OLSUN KARADAĞ SANA!
24 Kasım 2022 Perşembe 17:21

banner108
banner238

Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) Başkanı Mesut İlhan, Alanya’daki Karayolları 133. Şube Şefliği alanına Millet Bahçesi yapılmasını ve Karayolları Şefliği’nin de Mahmutlar Mahallesi’ndeki cezaevi yakınında bulunan 40 dönümlük alana kurulmasını uygun bulduklarını açıklayan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’a tepki gösterdi. 
“Yazıklar olsun sana Karadağ!” diyen İlhan, yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı: “CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, ‘Mahmutlar’a gelecek olan ve 40 dönüm araziyi işgal edecek olan Karayolları arazisini olumlu buldum’ dedi. Alanya ve bölgesinde onlarca atıl hiç
bir işe yaramayan araziler varken Alanya ve bölge ilçelerin yükünü çeken Karayolları şantiyesine bula bula Mahmutlar’ın merkezini mi buldunuz?
Belediyenin SGK’ya borcu var diye güzelim denize 300 metre yerin satılmasına göz yumdunuz. Eğitim alanlarını bölük börçük ettiniz. Muhalefet olarak hiç bir destek vermediniz. Yine buralar ile bir avuç Mahmutlar sever dava açarak Mahmutların hakkını savunmaya devam ediyor.
Alanya’nın yükü olan cezaevi Mahmutlar’da, elektrik indirici trafo yine Mahmutlar’da. Şimdi bir de Karayolları şantiyesi gelecek; Bitti Mahmutlar!
Başta ilçe başkanları olmak üzere tüm meclis üyelerinin dikkatini çekiyorum. Mahmutlar’a kıymayın, sonra Mahmutlar sizden sandıkta hesabını sorar.”

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.