Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu iyi olduğunda, CHP Alanya teşkilatı tarafından Ahmet Uzun'un kırsal hizmet müdürü olarak başlamasını istedi. Böcek ise bu duruma karşı çıkarak itiraz etmişti. Koronavirisü yakalanan Böcek'in tedavisi sürerken, Alanya teşkilatı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan vekilinine giderek Ahmet Uzun'u Alanya Kırsal Hizmetler müdürlüğüne atadı. 
Böcek iyileşip görevine başlamasının ardından Ahmet Uzun'un Kırsal Hizmetler Müdürü olarak atandığını duyuncu hemen görevden aldı. Geçtiğimiz hafta Ahmet Uzun'un görevden alındığına dair yazı Alanya hizmet birim müdürü İlyas Şirin'e iletildi. Konuyu öğrenen CHP teşkilatı ise fırtına koparttı. Toplantı üzerine toplantı yapan CHP'liler nasıl bir yol izleyeceklerini masaya yatırdılar. 

Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'nın edindiği bilgilere göre İlçe Başkanı Çoşkun Karadağ durumu genel merkeze bildirdi. Aradan geçen 3 günlük süre zarfından ses seda çıkmayınca Karadağ, bu sefer telefon ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i aradı. Böcek'e ise Uzun'un tekrar atamasını istedi. Böcek ise atamayacağını dile getirdiği iddia edildi.  
CHP Alanya teşkilatında bazı yönetim kurulu üyeleri ise Böcek'e tepki göstererek "Kendi adamımızı atayamadığımız bir belediyede biz neden siyaset yapalım. Bizler gece gündüz partimiz için çalışıp çabalayalım ama bir sözümüzü geçiremiyoruz. O zaman istifa edelim" dedikleri öğrenildi.