banner113

CHP ANTALYA'DA YENİ İL YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPILDI. İŞTE CHP'NİN ALANYA'DAN SORUMLU İL YÖNETİCİLERİ!

banner106

CHP’de 8 Ekim’de yapılan kongrede Antalya İl Yönetimine seçilen Nail Kamacı ve yönetim Kurulu üyeleri görev dağılımını yaparak çalışmalara başladı.

CHP ANTALYA'DA YENİ İL YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPILDI. İŞTE CHP'NİN ALANYA'DAN SORUMLU İL YÖNETİCİLERİ!
30 Ekim 2023 Pazartesi 14:10

banner108
banner238

Kamacı, 32 kişilik il yönetim kurulu üyeleri arasından 12 kişilik icra kurulu da oluşturdu. CHP İl Disiplin Kurulu’nda yapılan seçimde ise başkanlığa Hüseyin Eroğlu getirildi.

YÜRÜTME KURULU

Yönetim Kurulu içinden 12 kişilik Yürütme Kurulu oluşturan Nail Kamacı'nın yaptığı görev dağılımına göre; Şenay Demiralay İl Sekreteri ve Meslek Odalarından Sorumlu, Buğra Özçelik Örgütlenme ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu, Erdem Uğur İl Saymanı, Ziya Berkan Yaman İl Bilişim Sorumlusu, Günay Fırat İl Eğitim Sekreteri, Kadir Zeybek Demokratik Kitle Örgütleri ve Sendikalar Sorumlusu, Ümüt Arslan Ekonomi – İş Temsilcileri Sorumlusu, Hatice Kübra Turan Hukuk ve Seçim İşleri Sorumlusu, Özge Sönmez Sosyal Medya ve İnteraktif İletişim Sorumlusu, Taner Akpınar Etkinlik ve Organizasyon Sorumlusu, Mustafa Fatih Özcan Sağlık Politikaları Sorumlusu, Mehmet Tosun Yazılı ve Görsel Basın Sorumlusu oldu.

İl Başkan Yardımcıları görev bölgeleri ve çalışma alanları şu şekilde oldu;

Tekin Açıkalın, İrfan Akgün Gazipaşa, Alanya, Gündoğmuş’tan Sorumlu, Mustafa Kozak Manavgat, Serik’ten Sorumlu,  Gazi Baykın, Neclet Döş, Burhan Demiröz, Ali İhsan Altınbilek Kepez’den Sorumlu,  İsmail Yılmaz (1961), Anıl Akbulut Muratpaşa’ Sorumlu,  Aksu ilçeleri ve Turizm Politikalarından Sorumlu,  Mustafa Altıner (1961): Konyaaltı’dan Sorumlu,  Tahir Erdem Akseki, İbradı İlçeleri ve Tarım Politikalarından Sorumlu, Ali Müncester: Döşemealtı İlçesi ve Hemşeri Dernekleri. Ömer Can Atmaca, Sezer Selçuk: İnsan Hakları, Üniversite ve Öğrenci Politikalarından Sorumlu, Fevzihan Duygu Engin Cinsiyet Eşitliği ve Kadın Politikalarından Sorumlu, Necla İnci Bayrak Kültür – Sanat Politikalarından Sorumlu,  Esin Bayrı Doğa, Çevre ve Kentsel Sorunlardan Sorumlu,  Serpil Gül Sosyal Yardım ve Sosyal Politikalardan Sorumlu,  Lokman Uysal Esnaf Politikalarından Sorumlu, Pınar Özdemir Aykaç Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak belirlendi.

İL DİSİPLİN KURULU

CHP Antalya İl Disiplin Kurulu da yaptığı seçimle başkanını belirledi. CHP İl Disiplin Kurulu Başkanlığı’na Hüseyin Eroğlu, Başkan Yardımcılığı’na Hikmet Balaban, Disiplin Kurulu Sekreterliği’ne Umut Yılmaz getirildi. Disiplin Kurulu’nun diğer üyeleri Ahmet Serteser, Ali Çamlıdağ, Bülent Pehlivan, Osman Selen, Selda Kurter, Mansur Kılavuz’dan oluştu.
 

banner109

Etiketler; #chp antalya
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.