banner113

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUSTAFA KEMAL KAHYA'NIN TÖRENİNE YÜZLERCE VATANDAŞ KATILDI. ÖNCEKİ BAŞKAN SİPAHİOĞLU'DA KATILARAK DESTEK VERDİ

banner106

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili aday adaylığını açıklayan Alanya'nın tanınmış ailelerinden Kahya otellerin yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Kahya için bugün parti binasında yüzlerce katılım ile tören düzenlendi.

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUSTAFA KEMAL KAHYA'NIN TÖRENİNE YÜZLERCE VATANDAŞ KATILDI. ÖNCEKİ BAŞKAN SİPAHİOĞLU'DA KATILARAK DESTEK VERDİ
28 Mart 2023 Salı 13:01

banner108
banner238


Törene katılım oldukça yüksekti. Alanya'nın önceki dönem Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Kural, oda ve derneklerin başkan ve temsilcileri, çok sayıda partili ile vatandaş katıldı. Teşkilat Başkanı Çoşkun Karadağ törende yaptığı konuşmasında seçimin önemine dikkat çekerek, tüm vatandaşları oy kullanmaya davet etti.

Karadağ'ın ardından söz alan CHP Antalya Milletvekili aday adayı Mustafa Kemal Kahya "Öncelikle depremde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temennilerinde bulunuyorum. 

Tek imzayla, tek kararla 14 Mayıs’ta seçime gidiyoruz. Hayırlı olsun ülkemize, milletimize. 14 Mayıs’ta sandıkta kendisini uğurlayacağız. 4 Mayıs’taki seçim, referandum niteliğinde de bir seçim olacak. Türkiye bir karar verecek, tek adam rejimi mi demokrasi mi, liyakat mı sadakat mı, hukuk mu keyfilik mi? Buna da karar vereceğiz. Biz yeni bir sistem inşa edeceğiz.” dedi.

"TURİZMİN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUM"

Ailesiyle birlikte uzun yıllardır sektörün içinde olduğunu ve turizmin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Kahya, "Meclis'te son derece faydalı işler yapacağız. Çünkü sorunların çözüm mercii orası. Turizmin gelişmesi için yapacağımız çalışmalar, bölgesel ekonomilere katkı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda kadın ve genç istihdamına yönelik de önemli bir işlev görecek. Alanya'da turizm olmazsa olmazısımız yine tarım ve emlak sektörü de aynı şekilde"
BEN SIRADA OLMAZ İSEM DESTEK VERMEYE HAZIRIM
Listelerinin açıklandığı kendisinin sırada olmadığını görünce diğer adayların yanında durarak destek vereceği kaydeden Kanya "Bunu da Alanya kamuoyu önünde söz veriyorum" dedi. 
Konuşmalarının ardından Teşkilat Başkanı Çoşkun Karadağ, Kahya'ya rozet takarak tebrik etti.

Törene ayrıca CHP Antalya Milletvekili aday adayı Mustafa Kemal Kahya'nın babası Mehmet Kahya, amcaları Mustafa ve Latif Kahya'da hazır bulundu.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.