banner113

CHP'DE GENEL BAŞKANLIK YARIŞI KIZIŞTI. ALANYALI 3 KURULTAY DELEGESİ ANKARA'DA!

banner106

CHP’de yaklaşık yaklaşık bir ay süren il kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler 4-5 Kasım’da yapılacak 38. Olağan Kurultay’a çevrildi.

CHP'DE GENEL BAŞKANLIK YARIŞI KIZIŞTI. ALANYALI 3 KURULTAY DELEGESİ ANKARA'DA!
23 Ekim 2023 Pazartesi 12:05

banner108
banner238


Genel başkanlık koltuğu için çok adaylı yarışın yaşanacağı kurultayda, çekişmenin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile “değişimcilerin” adayı partinin grup başkanı Özgür Özel arasında geçmesi bekleniyor.

Her iki kanat da kurultaydaki olası tabloyu görebilmek için delegelerden imza toplamaya başladı.

En fazla delege sayısına sahip olan İstanbul il başkanlığı yarışını önde bitiren değişimciler şu anki tabloyu “başa baş” olarak nitelendirirken, genel merkez ekibi başta milletvekili grubu olmak üzere doğal delegelerin desteğiyle yarışın önde bitirileceği görüşünde.
CHP’de il kongrelerinin tamamlanmasının ardından da büyük kurultay için hazırlıklara başlanacak. Bu kapsamda genel merkez yönetimi, kurultay hazırlıkları için Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol başkanlığındaki bir ekibi görevlendirdi.
ANKARA'DAN ÇAĞRILDI
Öte yandan Kurultay delegesi olan Alanya'dan Şengül Yeşildal, Bülent Kandemir ve Ali Hancı bugün CHP Genel merkezinden çağrıldı. Sabah saatlerinde genel merkeze giden 3 delege, partinin kurullarıyla toplantı yapacak. Gazeteci Hüseyin Kalaycı'nın edindiği bilgilere göre Alanya'da iki delegenin Özgür Özel, diğer delegenin ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun desteklediği gelen haberler arasında... 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.