banner113

CHP'DEN SEÇİLDİLER, PARTİLERİNİN YOLUNU TUTTULAR

banner106

CHP Antalya’da 6 milletvekili çıkardı ancak başka partiler adına listede olan 2 milletvekili daha TBMM’de yemin etmeden partilerinin yolunu tuttular.

CHP'DEN SEÇİLDİLER, PARTİLERİNİN YOLUNU TUTTULAR
18 Mayıs 2023 Perşembe 10:34

banner108
banner238

Millet İttifakı’nda yer alan İyi Parti dışındaki tüm partiler, adaylarını CHP’den seçime soktu. Antalya’da ise 4 ve 5’nci sıralar bu kontenjan adaylar için ayrıldı. Gelecek Partisi İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Anayasa Hukuku Profesörü Serap Yazıcı Özbudun 4’ncü sıradan, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç ise 5’nci sıradan 28. Dönem CHP Antalya Milletvekili seçildiler.

CHP’den seçilen Antalya milletvekilleri dün Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in daveti üzerine bir araya geldiler. Vekiller arasında CHP’den seçilen ve daha mazbatalarını bile almayan Özbudun ile Kılıç yoktu.

Serap Yazıcı Özbudun (Ortada gözlüklü) ile Şerafettin Kılıç (Altta) seçildikten hemen sonra Ankara’ya giderek genel başkanları ile bir araya geldiler.

Antalya’da ise CHP adına milletvekili olarak Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Aliye Coşar ve Mustafa Erdem kaldı. 4 milletvekili dün parti yöneticileri ve belediye başkanları ile bir araya gelerek 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci turu için yapacaklarını konuştular.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.