banner113

CHP'Lİ ADAY ADAYLARI, ÖZÇELİK ETRAFINDA KENETLENDİ. KARADAĞ "BU SEÇİMİN TEKRARI OLMAYACAK"

banner106

Cumhuriyet Halk Partisinin Antalya milletvekili aday adayı olan ancak sıralamaya giremeyen Alanya'daki isimler, 7. sırada olan Murat Özçelik etrafında kenetlendi.

CHP'Lİ ADAY ADAYLARI, ÖZÇELİK ETRAFINDA KENETLENDİ. KARADAĞ "BU SEÇİMİN TEKRARI OLMAYACAK"
11 Nisan 2023 Salı 13:18

banner108
banner238

Parti binasında Çoşkun Karadağ başkanlığında bir araya gelen Ali Hancı, Şengül Yeşildal, Mustafa Kemal Kahya, Ömer Zavlak ve Dürdane Ergisi 7. sırada olan Murat Özçelik'e tam destek mesajı verdiler. bu seçimin ülkemizin 'kader seçimi' olacağına da dikkat çeken Karadağ "ayıs ayında yapılacak genel seçim ülkemizin kader seçimidir. Bu seçim sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin veya Millet İttifakının değil tüm Türkiye'nin seçimidir. Her seçim öncesi söylenen 'bu seçim çok önemli' sözü ilk defa anlamını buluyor. Ülkemiz bu seçimden sonra iki yolda çok hızlı bir şekilde ilerleyecek. Kazanırsak Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yoldan ilerleyen, dünya ile entegre olmuş, adalet ve hukukun hüküm sürdüğü bir ülke olacağız. Kaybedersek, bu ihtimali düşünmek bile istemeyiz. Parti devleti ile aile devleti arasında bir ülke oluruz. Dolayısıyla bu seçim CHP'nin seçiminden çok demokrasi ve monarşi arasında bir seçimdir'' 

BU SEÇİMİN TEKRARI OLMAYACAK! 
Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın önemine değinen Karadağ, ''Birlik ve beraberlik içinde omuz omuza çalışmaktır. Bu seçimin tekrarı olmayacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ,' yalnız bir tek şeye ihtiyacımız var, çalışkan olmak.' Bu dönemde çalışkan olmaya, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya ve iktidar olmaya hem bizim, hem partimizin hem de ülkemizin ihtiyacı vardır'' dedi.   
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.