ALANYA BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TARIK ÖZÇELİK, NEDEN ARSAYI SATIYORUZ CEVABINI YANITLADI! ALANYA BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TARIK ÖZÇELİK, NEDEN ARSAYI SATIYORUZ CEVABINI YANITLADI!

Daha önce merhum CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından görevden alınan Bülent Kandemir, bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ise CHP ilçe Başkanı olmuştu. Kandemir dün gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer bayramı törenlerine kısa pantolon ile katılması dikkatleri çekti. Fener alayına katılanlar Kandemir'in giysisine tepki göstererek "Böyle önemli bir Zafer kutlaması törenlerinde, Kandemir'in kısa pantalon ile katılması çok ayıp. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP'ye böyle bir ilçe başkanı yakışmıyor. Böyle önemli bir günde kısa pantolonya katılmak nedir?" diyerek tepkilerini dile getirdiler.


KANDEMİR'İN BU VUKUATI İLK DEĞİL
Kandemir bilindiği üzere merhum Deniz Baykal tarafından görevden alınmıştı. Yine bayan Milletvekili Sena Nur Çelik'e ise soysal medya hesabından "Her Rolü oynuyor maşallah. Allah yolunu G............... düşürmesin..." diye yazmıştı.