MUHTARLIKLAR KALKIYOR MU? KAÇ MUHTAR VAR? MALİYETİ NE KADAR? MUHTARLIKLAR KALKIYOR MU? KAÇ MUHTAR VAR? MALİYETİ NE KADAR?


CHP Alanya Belediye Meclis üyesi Zavlak, "Yaklaşık 2 ay önce gündeme getirmiştik. Malumunuz olacak ki Uygun centerdaki kapalı otopark bir türlü açılamadı. Bununla ilgili çevre esnaflarda çok şikayetçi. Son durum nedir" diye sordu. 
Zavlak'a cevabı ise Belediye Başkan yardımcısı Tunahan Kasapoğlu verdi. Kasapoğlu "2 hafta önce yatırımcı firmayı ile görüştük. Bize sigorta yaptırmak için firmalar ile görüştüğünü söyledi. İki katlı olduğunda dolayı sigortacıların yanaşmadığını söyledi. Bizde farklı bir yol üzerinde çalışıyoruz. Ama en kısa zamanda cevaplarını alacağız. Eksi 2'de olması biraz sıkıntılı. Sigorta şirketlerinin ise yanaşmadığını söylediler. Takipçiyiz" dedi.
Zavlak ise tekrar söz olarak "Ancak mevcut belediyenin otaparkında eksi 2 var. Oradamı sigorta isteniyormu" dedi. Kasapoğlu ise bu soruya "Orası eksi 2" dedi. Zavlak ise "Evet eksi 2'de" dedi. Kasapoğlu ise bilgim yok ancak dediğim gibi Uygun center'de sigorta şirketleri görüşme yapıyor" cevabını verdi.