banner113

CHP LİDERİ ÖZEL MANAVGATTA KONUŞTU: ANTALYA VE İLÇELERİNDE TARİHİ ZAFER OLACAK!

banner106

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin kampı için geldiği Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bu sabah yaptığı toplantıda yerel seçimlerle ilgili görüşlerini paylaştı, Manavgat ile ilgili bir konuda sert açıklamalarda bulundu.

CHP LİDERİ ÖZEL MANAVGATTA KONUŞTU: ANTALYA VE İLÇELERİNDE TARİHİ ZAFER OLACAK!
03 Aralık 2023 Pazar 09:39

banner108
banner238

Özel, CHP TBMM Grubu 28. Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısını bir konuşmayla açtı.

Özel şunları söyledi:

“Önümüzde bir yerel seçim var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin karşısında çok önemli engeller ama bir o kadar da önemli bir fırsat var. Örneğin Antalya… Defalarca büyükşehir belediye başkanlığının iktidar ile muhalefet arasında gidip geldiği, Antalyalıların AKP iktidarını da, CHP’nin de yerel iktidarını da gördüğü bir sürecin sonundayız.  8 belediyemiz var. Büyükşehir belediyesi bizde… Türkiye’deki 11 büyükşehir belediyemiz ile birlikte Antalya’ya da hizmet ediyoruz. Bir yandan Recep Tayyip Erdoğan kendi yönetim anlayışını sanki özlenen bir anlayış gibi bütün Türkiye’ye anlatmaya çaba sarf ediyor. Ve CHP belediyelerinden ve belediyeciliğinden sanki bir umutsuzluk, sanki bir memnuniyetsizlik varmış gibi tasvirler yapıyor. Oysa ki bizim yaptırdığımız genel anketler ki, bugünlerde çok derinlemesine memnuniyet anketleri yapıyoruz. Hem sokakta gördüklerimiz, hem gerçekleşen rakamlar, bizim elimizin değdiği yerde rant ilişkilerin halkın çıkarına döndüğünü, yeşil alanların arttığını, yeşil alaların betona  çevrilme yaklaşımlarının terk edildiğini, geçmişte iki kat maliyet ile yapılan işlerin yarısına yapıldığını ve üretilenin iki katının üretildiğini, yani harcanan paranın ortaya koyduğu hizmette 4 katlık bir fark olduğunu yani belediyeciliğin artık daha temiz yapıldığını ve kriz dönemlerinde, yangında, selde her türlü afette CHP’li belediyelerin sadece kendi bölgelerinde değil, yardıma koştukları her yerde çok önemli işler yaptığını ve milletin gönlünde tutukları yeri gösteriyor.

Antalya’da büyükşehir belediyemiz ve 8 ilçe belediyemizle yaptığımız hizmetleri önümüzdeki yerel seçimlerde Antalyalıların ödüllendireceğini ve bundan sonraki süreçte CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni koruyacağını, belediye sayısını çok daha üstüne çıkartacağına hepimiz inanıyoruz.

Dün il ve ilçe başkanlarıyla yaptığımız toplantıda benim aldığım izlenim, Antalya ve ilçelerinde tarihin en büyük zaferine hazırlandığımız yönündedir. Örgütümüze kolay gelsin diyorum.”

'KAN EMİYORLAR'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha sonra sözü Manavgat özeline getirdi ve biri eski, bir yeni iki bakan hakkında da ağır ithamlarda bulundu.

Özel şöyle konuştu:

“Manavgat belediye başkanımız, sağlık ve kış turizmi için Ulualan bölgesine büyük bir projeyi dile getiriyordu. Ancak, Ulualan bölgesindeki 3600 dönümlük arazinin dörde bölünmesi ve üzerinde bakanlık tarafından yapılan plan değişiklikleri ile buranın birilerine peşkeş çekilmesi gündeme… Dün Manavgat meydanında Tayyip Erdoğan’a seslendik, bir kez daha söylüyoruz. AKP’lisi, MHP’lisi ve tüm muhalefet partilerinin hem yöneticileri, hem sivil toplumdaki meslek örgütlerindeki oda başkanları, hangi siyasi görüşten olursa olsun bu Ulualan’ın Manavgatlıların yararına kullanılmasını ve 4 parsel halinde peşkeş çekilmesini kınıyorlar, eleştiriyorlar ve hukuk mücadelesi veriyorlar. Onlar hukuk mücadelesini kazanıyor ilgili bakanlık bir kez daha değişiklik yapıyor. Bu işin içinde iki bakanın, birisi şu anda geçmiş dönemde bakan olan şimdi meclis olan birisinin bir de mevcut bakanın doğrudan ilişkili olduğunu bilmeyen yok. Eğer Tayyip Erdoğan bunu bilip de susuyorsa Manavgat’ın kanını emen vampirlere ortaktır, bilmiyorsa pazartesi günü gereğini yapıp yapmayacağını hep birlikte takip edeceğiz.”
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.