banner113

CHP'NİN 7. SIRADAKİ MİLLETVEKİLİ ADAYI MURAT ÖZÇELİK, ALANYA TEŞKİLATI İLE SORUN MU YAŞIYOR! ÖZÇELİK KENDİ HALİNE BIRAKILDI! KILIÇDAROĞLU'NA ŞİKAYETE GİDİYOR. KARADAĞ VE ÖZÇELİK'İN SANDALYE KONUSUNU İLK DEFA GAZETECİ HÜSEYİN KALAYCI YAZDI!

banner106

CHP Alanya Teşkilatı, 7. sıradaki adayı Murat Özçelik'i yalnızlaştırıyor. Özçelik, tek başına etkinliklere katılıyor

CHP'NİN 7. SIRADAKİ MİLLETVEKİLİ ADAYI MURAT ÖZÇELİK, ALANYA TEŞKİLATI İLE SORUN MU YAŞIYOR! ÖZÇELİK KENDİ HALİNE BIRAKILDI! KILIÇDAROĞLU'NA ŞİKAYETE GİDİYOR. KARADAĞ VE ÖZÇELİK'İN SANDALYE KONUSUNU İLK DEFA GAZETECİ HÜSEYİN KALAYCI YAZDI!
19 Nisan 2023 Çarşamba 10:33

banner108
banner238

KENDİ HALİNE BIRAKILDI
Milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından CHP Alanya'da havlu atmıştı. Listede Alanyanın adayı Gazipaşalı Murat Özçelik 7. sıradan gösterilmişti. Partililer ise kendi aralarında bu duruma tepki göstererek konuyu dışarıya vurmazken, 7. sıra adayı Özçelik'i kendi haline bırakması dikkatlerden kaçmadı.
EMEKLİLER İLE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPIYOR
Özçelik ise bu durum karşısında yanında üç-beş emekli partililerle çalışmalara katılıyor. Gazipaşa ile Alanya arasında adeta mekik dokuyan Özçelik'in bu durum karşısında oldukça muzdarip olması gözlerden kaçmıyor. Özçelik'in hem sahada hem de sosyal medya hesaplarına bakıldığında teşkilattan birilerinin yanında olmaması dikkat çekiyor. Özçelik en son teşkilat ile birlikte ziyaretini ALSİAD'a yapmıştı. 
ÖZÇELİK İÇİNE ATIYOR. KILIÇDAROĞLU'NA ŞİKAYET EDECEK
CHP'nin Alanya kökenli 7. sıra adayı Özçelik ise bu durum konusundaki sessizliğini korurken, sorunu en yakınındaki isimlerle paylaştığı hatta ve hatta konuyu Kemal Kılıçdaroğlu'na taşıyacağı öğrenildi. Teşkilatın seçim çalışmaları sırasında kendisini yalnız bıraktığını belirterek, Kılıçdaroğlu'na şikayet edecek. Bilindiği üzere Özçelik'in nikah şahidi Kılıçdaroğluydu.
KARADAĞ İLE ÖZÇELİK ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESİYOR
Manşet Alanya sahibi Hüseyin Kalaycı, CHP İlçe Başkanı Çoşkun Karadağ ile Milletvekili adayı Murat Özçelik'in arasında soğuk rüzgarların estiğini gündeme taşıyarak bir görüntüye şahit olduğunu kamuoyu ile paylaştı. 
Gazeteci Kalaycı, soğuk rüzgarlara neden olan gözlerin önünde cereyan eden bu konuyu ise şu şekilde özetledi. 
Cumhuriyet Halk Partisinin 1. sıra adayı Sururi Çorabatır'ın Alanya teşkilatına gelerek basın açıklamasına katıldık. Masada 5 sandalye var. İlçe Başkanı Karadağ masanın başında bekliyor ve bu sırada Özçelik içeriye giriyor ve Karadağ'a şunu soruyor "Başkan ben nereye oturacağım" diyor. Karadağ ise "Sevgili kardeşim maalesef yer yok, sen karşı tarafa otur" diyerek Özçelik'i yanından gönderiyor. 

Özçelik ise oldukça kızgın bir şekilde soluğu Ömer Zavlak'ın yanında alıyor. Ve ikisi de içinden söylenerek sinirli bir şekilde Karadağ'a bakıyor. Bu sırada konuklar gelerek yerlerine otuyor. Tam Karadağ'a söze başlayacakken, arkadan bir duyuluyor. Ve seslenen Murat Özçelik.  Özçelik, çaycı Kemala yüksek bir ses tonu ile seslenerek "Kemal hemen buraya sandalye getir" diyor ve sandalye gelerek Özçelik masanın başına geçmiş oluyor. Bu sırada Sururi bey ise olup biteni meraklı bakışlarla izliyor. Esasında bu sorun çok eskiye dayanıyor. Şu seçim arefesinde fazla derin konulara girmeyeyim, girdikçe çok şeyler çıkar. Hayırlı bir seçim olsun"

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.