banner113

CUMHUR İTTİFAKININ ÇOŞKULU ALANYA MİTİNGİ

banner106

Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Çavuşoğlu Alanya Belediyesi arkasında düzenlenen “Büyük Alanya Buluşması’na katıldı. 

CUMHUR İTTİFAKININ ÇOŞKULU ALANYA MİTİNGİ
12 Mayıs 2023 Cuma 21:28

banner108
banner238


Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Alanyalılarla buluştu. Bakan Çavuşoğlu, vatandaşlara seslendiği konuşmasında, ‘biz kaybettiğimiz özgüveni kazanırken birileri çıkıp ona söz buna söz veriyor’ diyerek, “Ne güzel denmiş söz uçar yazı kalır. Bizim eserlerimizi yazmaya mürekkep yetmez” dedi.

Mitingde konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bugün burada bizlerle yan yana bulunup omuz omuza bulunan dostlarımıza selam olsun. Farklı siyasi görüşlerde olsakta Alanya’ya hizmet verme noktasında yan yana olduğumuzdan dolayı herkes sağolsun. Bu birliktelikte kazanan Alanya oldu. Dünyada savaşlar oluyor Alanya’ya geliyorlar. Pandemi oluyor. Alanya’ya geliyorlar. Afetler oluyor Alanya’ya geliyorlar. Tatil için Alanya’ya geliyorlar. Demek ki Alanya’da güzel işler oluyor. Demek ki bu şehirde üreten insanlar var. Bu şehirde istikrar ve gelişim var. Bu gelişmelerin devamı ve yatırımlar için 14 Mayıs seçimlerinde Alanya’yı zaferle taçlandıracağız. Bu sadece bir seçim değil ülkenin kaderini değiştirecek tarihi bir seçimdir. Bizler devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye diyen bir anlayışa sahip olarak, milli değerleri yüksek olan yörük çocuklarıyız. Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmayan kadirşinas insanlarız. Bu değerleri ayaklar altına almaya çalışanlara gerekli dersi sandıkta vereceğiz. Ülkemizin huzur dolu refahlara kavuşması için Cumhur İttifakına destek istiyoruz” diye konuştu.

‘SÖZ UÇAR YAZI KALIR’

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin yaptığı konuşmasında seçim için destek istedi. Mitingin final konuşmasında kürsüye çıkan Bakan Çavuşoğlu ise Alanya’ya yapılan yatırımlardan bahsetti. Alanya’nın kira artışlarının sadece yaşanan krizlerden değil fırsatçılardan dolayı da olduğunu vurgulayarak bununla ilgili düzenleme getirileceğini söyleyen Çavuşoğlu, “Sizlerle aynı ekmeği, aynı havayı, aynı suyu paylaştığım hemşerilerim, sizleri bu mübarek günde saygıyla selamlıyorum. Ben Alanya’yı hiç bu kadar muhteşem görmedim. Alanya’yı fikrinden, dualarından ve aklından ayırmayan Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim. Ben kendilerine bir söz verdim. Türkiye yüzyılında Antalya olarak Cumhur İttifakına varız dedim. İşte o Alanya burada. Alanyamızı, Antalyamızı çok seviyoruz. Burası bizim şehrimiz, hepimizin evi, biz buranın çiftçisi, buranın yörüğüyüz. Biz sizleri temsil etmekten hep gurur duyduk. Biz ne yaptıysak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde. Bizde halka hizmet her geçen gün arttı. Alanya’ya muazzam yatırımlar yaptık. Bu yeter mi? Yetmez. Biz Alanya’yı geleceğe hazırlamak için durmadan çalışıyoruz. Türk yola çıktığı zaman geri dönmez. Doğal gaz ihalelerini yaptık. Her geçen gün büyüyoruz, geçiş yolları için projeler üretiyoruz. Her zaman istediğiniz otoyolu hayata geçiriyoruz. Bununla birlikte demir yolu projemizde var. Sizlere toplam uzunluğu 2805 metre olan Çayarası tünelimiz bugün açıldı. 2024’de Alacabel tünelinide açacağız. Antalyamızı iki farklı güzergahla hızlı trenle buluşturuyoruz. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine 150 yatak daha yapıyoruz. Müzik yasağı konusunda gerekli denetim ve çalışmaları yapıyoruz. Antalya ve Gazipaşa havalimanı kapasitesini arttırıyoruz. Antalya ve Alanya gibi kiranın yüksek olduğu yerlerde memurlara ek ödenek vereceğiz. Biz bunları yaparken muhalefet adayı Kılıçdaroğlu yabancıya konut satışını yasaklayacağız diyor. Yasaklayarak sorun çözülür mü? Bu nasıl bir akıl tutulması. Biz Alanya’dan başarımızı kıskananlar sesleniyoruz. Gölge gölge etmeyin” dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.