banner113

CUMHURBAŞKAN ADAYI KILIÇDAROĞLU, ALANYA'YA ONLİNE BAĞLANDI

banner106

Yeniden Kuvayi Milliye Heraketi Alanya'da düzenlendiği toplantıda Cumhurbaşkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu online olarak bağlandı

CUMHURBAŞKAN ADAYI KILIÇDAROĞLU, ALANYA'YA ONLİNE BAĞLANDI
26 Mayıs 2023 Cuma 12:02

banner108
banner238

Alanyalı Turizmci İş İnsanı Mustafa Kemal Kahya'nın organize ettiği Alanya'da Yeniden Kuvayi Milliye hareketinin toplantısı düzenlendi. Toplantının içeriği ile ilgili olarak İş İnsanı Kahya şu bilgileri verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız ve 13.Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanlarından Mehmet Ali Yıldız ve Ramazan Kubat’ın katıldığı Yeniden Kuvayi Milliye Hareketi’nin düzenlemiş olduğu konferansa katıldık.
Konferansa online/canlı olarak bağlanan Kılıçdaroğlu’nun pozitif enerjisi ve salona hitabeti de katılımcıları ve bizleri ayrıca onurlandırdı. Genel Başkanımıza bizlere zaman ayırdığı için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Seçim süreci boyunca 60’dan fazla İlimizde konferanslar düzenleyerek seçmen ile buluşan, şeffaf, dürüst ve ilkeli bir şekilde seçmenin aklındaki sorulara cevaplar veren ve Kılıçdaroğlu’na destek isteyen Mehmet Ali Yıldız ve ekibini de ayrıca kutluyorum" 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.