banner113

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYI HANCI, BATI MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ! SORUNLARI BİLİYORUM!

banner106

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Aday Adayı Ali Hancı, muhtarlarla istişare toplantılarına devam ediyor. Hancı, bu sabah batı mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya geldi. 

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYI HANCI, BATI MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ! SORUNLARI BİLİYORUM!
13 Mart 2023 Pazartesi 13:38

banner108
banner238


Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Ali Hancı, mahallelerin muhtarları ile istişare toplantıları kapsamında bu sabah batı mahallelerinin muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. 
Alanya’nın Sorunlarını Biliyorum
Toplantıda muhtarların öneri ve taleplerini de alan CHP Antalya Miletvekili Aday Adayı Ali Hancı, ‘’Alanya’nın sorunlarını yakınen takip ediyoruz. Merkez ve kırsal mahalle muhtarlarımızla sürekli bir araya geliyoruz. Mahalllelerimizle aramızda köprü olan muhtarlarımızın talep ve önerileri bizim için son derece önemli. Brilikte hareket ederek sorunların üstesinden geleceğiz. Genel seçimlerin ardından Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz’’ dedi.

banner109

Etiketler; #ali hancı
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.