TÜRKİYE’NİN İLK VE ACİL YARDIM ÖĞRENCİLERİ ALKÜ’DE KIYASIYA MÜCADELE ETTİ TÜRKİYE’NİN İLK VE ACİL YARDIM ÖĞRENCİLERİ ALKÜ’DE KIYASIYA MÜCADELE ETTİ


İlçe Başkanı Dt. Umut Özkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda başkan adayı Cem Sak'ta hazır bulundu. Yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili istişarelerde bulunan DEVA Partililer, fikir ve görüşlerini sundular. İlçe Başkanı Özkan "Deva Partisi Alanya Yönetim kurulu olarak 31 Mart yerel seçimlerde yapacağımız çalışmalara yönelik Belediye Başkan adayımız Cem Sak beyle birlikte istişarelerde bulunduk" dedi. 

CEM SAK KİMDİR!
1976 yılında Antalya’da doğdu. Orta ve lise öğrenimini Antalya Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Cem Sak, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 1999 yılında mezun oldu. Üniversite tahsilini tamamladıktan sonra 2000 yılında memleketi Alanya’ya dönen Sak, kendi ofisinde 2014 yılına kadar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak çalıştı. 
Sak, 2021 yılından bu yana kurucularından olduğu Return Digital Reklam ve Danışmanlık şirketinde danışman olarak iş hayatına devam ediyor. 

2008 yılında Hasan Sipahioğlu’nun davetiyle siyasete atılan Sak, 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Anavatan Partisinden Belediye Meclis Üyesi adayı olarak seçimlere katıldı. 
2020 yılına kadar parti üyeliği olmaksızın çalışmalarına devam eden Sak, bu tarihten itibaren Deva Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’nda başkan yardımcısı olarak görev yapıyor. 
Geçmişte Alanya Tanıtım Vakfı’nda (ALTAV) Denetim Kurulu Üyeliği yapan Sak, halen Alanya Sinema ve Sanat Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyesi. Çok iyi seviyede İngilizce bilen Cem Sak, evli ve 3 çocuk babasıdır.