BAŞKAN ÖZÇELİK: ALANYA'YI GECEKONDUDAN KURTARACAĞIZ! ÖZÇELİK, ÇOK ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU! BAŞKAN ÖZÇELİK: ALANYA'YI GECEKONDUDAN KURTARACAĞIZ! ÖZÇELİK, ÇOK ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

2024 Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için muhtar adaylarıda bir bir çıkmaya başladı. Alanya'nın en köklü ve eski mahallesi olan Saray Mahallesine sevilen isim Hasan Çelik muhtar adayı olduğunu söyledi. Manşet Alanya Gazetesi sahibi Hüseyin Kalaycı'yı ziyaret eden Çelik, halkına hizmet etmek için aday olduğunu belirterek "Yorgun, umutsuz bir muhtar değil, mahallesiyle barışık bir muhtar olacağız" dedi. 

İhtiyaç sahibi ailelere yardımlar yapmasıyla “iyilik meleği” olarak bilinen, bir ihtiyacı olan aileyi öğrendiği zaman hiç düşünmeden gidip elinden gelen yardımını yapan ve bunu da insanlara duyurmadan, göstermeden yapmasıyla Saray Mahallesinin gönlünde taht kuran Hasan Çelik, mahallede bulunan gençlerin de aynı zamanda “Hasan abisi” oldu.

Genç ile genç olan, büyüklerine karşı hürmette her zaman saygılı davranan Çelik, mahallede eli açık kişiliği de biliniyor.

Saray mahallesinin makus talihini değiştirmek isteyen Çelik, vatandaşların muhakkak “Muhtar adayı ol ağabey” demesi üzerine, Çelik’in bu talep karşısında duyarsız kalmama kararı aldığı biliniyor.