banner113

Eray Erdem'in ALTSO Başkanı olarak ilk konuşması!

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odasında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

17 Kasım 2022 Perşembe 12:22

banner108
banner238

İ

05 Kasım 2022 Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen odamız organ seçimleri ve 12 Kasım 2022 Cumartesi günü odamızda gerçekleştirilen Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı seçimleriyle göreve gelen odamızın yeni Başkanı Eray Erdem, önceki başkanımız Mehmet Şahin’den görevi devraldı. 

Gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında ise Başkan Yardımcılıklarına Ahmet Paşaoğlu ve Yakut Benal, Sayman Üyeliğe de Cem Özcan seçildi. 

Odamız Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Başkanımız Eray Erdem, “Bizi bu göreve layık gören tüm üyelerimize tekrardan çok teşekkür ediyorum. Alanya’mızda yer alan her kurum ve kuruluşla işbirliği içerisinde Alanya’mıza ve üyelerimize hizmet edeceğiz. Görevini bırakan Mehmet Şahin başkanımıza ve yönetim kuruluna da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.  

ŞAHİN BAŞARILAR DİLEDİ

2013-2022 yılları arasında Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Başkan Mehmet Şahin ise konuşmasında yeni Başkan Eray Erdem’in başkanlık görevini kutlayarak, görevinde başarılar diledi. 

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Başkanımız Eray Erdem, 2013-2022 yılları arasında Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Başkan Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları hizmetlerin anısına birer plaket takdim etti.

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.