banner113

ESKİ CHP'LİDEN YÜCEL'E SÜRPRİZ DESTEK GELDİ. AÇIK AÇIK SÖYLEDİ!

banner106

Alanya yerel seçimlere doğru ilerliyor

ESKİ CHP'LİDEN YÜCEL'E SÜRPRİZ DESTEK GELDİ. AÇIK AÇIK SÖYLEDİ!
11 Ocak 2024 Perşembe 13:46

banner108
banner238

CHP'den istifa ederek Alanya Belediye Bağımsız  Meclis Üyesi olarak görevini sürdüren inşaat mühendisi Yılmaz BAĞIŞLAR sağlık sorunları nedeniyle aktif siyaseti Mart 2024 ayında yapılacak olan yerel seçimden itibaren bırakacağını açıklayarak, mevcut Belediye başkanı Adem Murat YÜCEL' i detekleyeceğini duyurdu.
 
Mart 2019 da gerçekleşen yerel seçimlerinde CHP listesinden seçilerek Belediye meclisine giren Bağışlar sonraki süreçte CHP ilçe teşkilatı ile uyumsuzluklar yaşadığını ve bir kısım Büyükşehir hizmetlerinde ilçe teşkilatının pasif kaldığını belirterek CHP ' den istifa etmişti. 
Bağımsız Belediye Meclis Üyesi olarak görevini Mart 2024 ' e kadar devam ettirecek olan Bağışlar, aynı zamanda 7 yıldır Mahmutlarspor Başkanlığı yapıyor.
Bağışlar ayrıca Külüp Başkanı olarak Adem Murat Yücel ile uyumlu bir çalışma ile 20 dönüm hazine arazisi tahsis ettirerek, bu alana Mahmutlar 'a spor merkezi, futbol sahası ve Kültür Merkezi gibi projeleri kazandırdı.
 
Aldığı kararı basın metni şeklinde kamuoyu ile paylaşan Yılmaz Bağışlar, Cumhur İttifakı'nın adayı Adem Murat Yücel'i destekleme kararı aldığını söyledi.

MAHMUTLAR 'A YAPILAN HİZMETLER MİLAT NİTELİĞİNDE

Mahmutlar ' a 2019-2024 görev sürecimizde Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve ekibi ile birlikte milat sayılacak kültür merkezi ve spor merkezi gibi projeler yanında ilk kez kapalı spor salonu projesi yapıldığını ifade eden Bağışlar, tüm varlığımız ile yerel seçimlerde Adem beyi destekleyeceğiz, dedi.

Bağışlar' ın açıklaması şu şekilde;

Alanya Belediye Meclisinde, Belediye Başkanımız olarak 2019-2924 döneminde birlikte çalışmaktan onur duyduğum değerli ağabeyim Adem Murat Yücel 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde MHP Alanya Belediye Başkan Adayı olarak bugün resmen açıklanmıştır.

Daha önce de belirttiğim gibi, bir kısım sağlık sorunlarım nedeniyle 2024 Mart ayından itibaren aktif siyaseti bırakacağım.

MAHMUTLAR 'DA PROJELERİMİZ İLE İLK'LERİ YAPTIK

2019-2024 meclis üyeliğimiz sürecinde Mahmutlar mahallesi ve Alanya bölgemize birlikte kazandırdığımız hizmetler ve vatandaşlarımızın sorunları ile ilgili şahsıma gösterdiği samimi yaklaşıma binayen başkanımıza her türlü desteği vereceğimi belirtmek istiyorum.

Bu duygularla kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Allah utandırmasın.

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.