banner113

FLAŞ HABER; ANTALYA DA ÇAKIR SÜRPRİZİ!

banner106

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine yaklaşırken, siyasi partilerin ve ittifakların 28. Dönem milletvekili aday listeleri netleşmeye başladı. Kulislerde Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya 1. Sıra Milletvekili adayının Alanya’nın yakından tanıdığı eski Mahmutlar Belediye Başkanı Alaattin Çakır olduğu konuşuluyor.

FLAŞ HABER; ANTALYA DA ÇAKIR SÜRPRİZİ!
08 Nisan 2023 Cumartesi 14:59

banner108
banner238

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı’nın adayı mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyecek olan ve 81 ilde Cumhur İttifakı’nın ortağı olarak kendi adı, amblemi ve aday listeleriyle girecek olan Büyük Birlik Partisi’nde (BBP), Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır’ın Antalya’da 1. Sıra milletvekili adayı olacağı kulislerde konuşulmaya başladı. 
İttifaklar ve siyasi partiler milletvekili aday listelerine ilişkin çalışmalarını 9 Nisan Pazar günü saat 17.00’ye kadar Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edecek. 19 Nisan’da da YSK kesin aday listesini ilan edecek. 
Cumhur İttifakı ortaklarından kendi ad, amblem ve milletvekili aday listesi ile seçime girecek olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) milletvekili aday listesini YSK’ya teslim etmesinin ardından gözler Büyük Birlik Partisi’ne (BBP) çevrildi. 
Cumhur İttifakı’ndaki bütün partilerin ortak bir liste ile seçime gitmesinin Cumhur İttifakı açısından avantajlı olacağını sık sık dile getiren Destici’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile liste görüşmeleri devam ederken, kendi listeleri ile seçime girmeleri halinde Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır’ın Antalya 1. Sıra milletvekili adayı olacağı kulislerde konuşulmaya başladı. 
Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Antalya 1. Sıra Milletvekili adayı olarak listeye gireceği konuşulan Çakır’ın; başarılı bir belediye başkanlığı geçmişi olduğu ve birçok STK’da önemli görevler aldığı, vizyon ve disiplin sahibi bir siyasetçi olduğu biliniyor. 
Büyük Birlik Partisi’nin 28. dönem milletvekilliği seçimlerine Cumhur ittifakı ortağı olarak gireceği ve seçim barajı engelinin bulunmaması Çakır’ın seçilmesi Antalya, Alanya ve bölge için büyük şans olarak değerlendiriliyor.

banner109

Etiketler; #alaattin çakır
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.