Deva Partisi Antalya İl Başkanı  Özlem Arlıer'in konuşması sonrası oylamaya geçildi ve Diş Hekimi Umut ÖZKAN’ın başkanlığındaki yönetim kurulu tek liste olarak girdiği seçimi oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak Deva Partisi Alanya İlçe Başkanlığına seçildi.
ŞİDDET, KORKU, BASKI, ÖTEKİLEŞTİRME
Deva Partisi Alanya İlçe Başkanımız Umut Özkan "Demokrasi ve Atılım Partisi, parti programında yer alan politikaların gerçekleştirilmesi suretiyle; kuvvetler ayrılığı esasına ve hukukun üstünlüğüne dayanan; yargının tarafsız ve bağımsızlığı ile hukuk güvenliğinin en üst düzeyde sağlandığı; katılımcı ve çoğulcu demokrasinin hakim olduğu; uluslararası sözleşmeler ve evrensel değerler çerçevesinde temel insan haklarının ve başta ifade ile basın özgürlüğü olmak üzere tüm özgürlüklerin garanti altına alındığı; şiddet, korku, baskı, ötekileştirme, 
DEVA PARTİSİNE DAVET EDİYORUZ
Ayrıştırma ve ayrımcılığın yaşanmadığı; hukuka bağlı, vatandaş odaklı, katılımcı, tarafsız, saydam, hesap verebilir, denetlenebilir, etkili ve verimli bir kamu yönetiminin hayata geçirildiği; herkesin insan onuruna yaraşır yaşam ve refah standartlarına ulaştığı; çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı, saygın ve güçlü bir Türkiye idealini gerçekleştirmek amacıyla 9 Mart 2020 tarihinde Ali BABACAN liderliğinde kurulmuştur ve Ali BABACAN dürüst ve işini iyi yapan özellikle daha önce siyasette olmayan vatandaşlarımızı Deva Partisinde yer almaya davet etmiştir".
UMUT IŞIĞI
Bunun üzerine, kurucu yönetim kurulundaki çoğu arkadaş gibi, ülkemizin karanlıkta olduğunu düşündüğümüz bir dönemde içimizde bir umut ışığı yandı ve gönüllü olarak başvuruda bulunduk. 3 Temmuz 2021 tarihinde genel başkanımız Ali BABACAN’ ın katılımı ile 1. Olağan İlçe kongremizi başarı ile gerçekleştirdik. 

Alanya’da ve ülkemizde insanların hayatlarına olumlu dokunacak, yönetim ve politikalarda söz sahibi olacak, siyasi yelpazenin tam ortasında ana akım bir parti olarak Ali babacan önderliğinde Demokrasi ve Atılım partisi olarak yola çıktık.
Çalışanın, çaba gösterenin, hak edenin kazandığı, alın teri ve akıl teri dökenlerin, bilek gücünün kazandığı bir Türkiye oluşturmak için yola çıktık.

CHP ANTALYA İL BAŞKANI, ALANYA'DA HASTANEYE KALDIRILDI CHP ANTALYA İL BAŞKANI, ALANYA'DA HASTANEYE KALDIRILDI

Deva partisi genel merkezinin çalışkanlığının bir sonucu olarak 25 ayrı konuda eylem planları hazırlanarak kamuoyu bilgisine sunulmuştur.  Deva partisinin ilk kurulma sebepleri bugün daha da artarak devam etmektedir. Ve bu eylem planları güncelliğini hala korumaktadır.

14 Mayıs 2023 genel seçimlerine giderken şu soruları sorduk.
Korku mu Umut mu, Depresyon mu mutluluk mu, Çatışma mı barış mı?, Baskı mı özgürlük mü?
Otokrasi mi demokrasi mi?
Bu soruların cevabı bir Deva Partili için doğal olarak: Umut, mutluluk, barış, özgürlük ve demokrasi idi. Bunun sonucu olarak Antalya’dan Deva Partisi milletvekili adayı olamamasına rağmen, Deva için CHP diyerek Cumhurbaşkanı ve milletvekili adaylarını sonuna kadar yerelde destekledik. Seçim sonuçlandığı akşam saatlerine kadar inandık emek verdik ama olmadı. Üzüldük ama bırakmadık. Çocuklarımız ve geleceğimiz için en ufak umut kalıncaya kadar çalışmaya devam edeceğiz.

Mart 2024 yerel seçimlerde de öncelikle Alanya’mız için en uygun Belediye Başkanının ve meclisinin seçilmesi için Deva Partisi Alanya Teşkilatının elinden geleni yapacağından eminim. Aday adaylığı başvuru süreci 20 Kasım 2023 tarihinde başlayıp 23 Aralık 2023 tarihine kadar sürecek olup işini iyi yapan, dürüst, liyakatli bütün aday adaylarının başvurunu yapmasını istiyoruz. Buradan tüm Alanya’ya özellikle kadınlara çağrımız: gelin hep beraber elimizi taşın altına koyalım.
Son olarak Deva Partisi Alanya İlçe Başkanlığı 2. Olağan kongresinin Alanya’mıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.


 

İLÇE YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER

YEDEK ÜYELER

1

CEM SAK

1

NİMET ER

2

CENGİZ AKSOYER

2

ŞEYMA DURSUN

3

KADİR HÜSEYİN BİRER

3

İSA OMAÇ

4

DUDU TEZCAN

4

ZAHİDE YAŞAR

5

ŞAHİN ALİ BAYAR

5

İZZET KOCA

6

HASAN SAN

6

RABİA ÇAKAL

7

OKAN KAPANCI

7

CANER KELER

8

HAKAN ALLAHVERDİ

8

MUSTAFA BÖRKLÜ

9

ESRA ŞENYURT

9

AYSUN SARITAŞ

10

FEVZİ KOÇ

10

ALİ MERCAN

11

AYŞE TAYYAR

12

MÜNEVVER ALIŞ

13

FATMA ŞİRİN

14

HÜSNA BAŞPINAR

15

TURAN ÇITAK

16

MURAT ÖZGÜN

17

ATEŞ MUTLU

18

ERHAN AYDINLAR

19

ÜMRAN YAVUZ

20

EMİNE ŞAHİN