banner113

İYİ PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SARUHAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ. HEDEFİNDE İLCE BAŞKANI BAHÇE VARDI.

banner106

İyi Parti Antalya milletvekili aday adayı Alanya kökenli Av. Baran Saruhan, teşkilat başkanı Şefik Bahçe ile ilgili şok iddialarda bulundu

İYİ PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SARUHAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ. HEDEFİNDE İLCE BAŞKANI BAHÇE VARDI.
07 Nisan 2023 Cuma 22:31

banner108
banner238

İşte O açıklama 

İyi Parti Ailesine Yakışmayan İlçe Başkanı….
Alanya, bir kadına cinsel tacizden,başka bir kadına Hakaret,tehdit ve hizmet nedeni ile görevi kötüye kullanma suçlarından yargılaması devam eden ilçe Başkanı istemiyor…

Değerli Dostlarım hepinize iyi akşamlar diliyorum…
Soğuk bir Ankara akşamında sizlerle arkamızdan çevrilen kahpelikleri dertleşmek için biraz vaktinizi alacağım.
İyi partiye üyelik sürecimin altı çok yazılıp,çizildi…
Koray Aydın beye rozet taktırdım diye tepki gösteren İlçe Başkanı Şefik Bahçe ‘Meralin üstünü çizdiği Koray’a rozet taktırdın deme cüretinde bulundu.Rozet takıldıktan sonra partiyi ziyaret etmek istediğim zaman 4 defa randevumu iptal etti,randevu süreci ile ilgili yazışma Watsap kayıtlarında mevcuttur.Ama Partiye uğramayan Milletvekili adayı Avukat Baran Saruhan diye insanlara lanse etmedende geri durmadı.
Temayül günü gecenin bi saatine kadar tavsiye niteliğinde liste yapıp,sabah gelen üyelere o liste üzerinden oy kullandırırken Alanya adaylarının tamamını yazmış,fakat benim adımı yazma gereği duymamıştır.Düzeltmesi için rica ettiğimde bu saatten sonra birşey yapamam dedi.Alper Arıkan Başkana rica etmem üzerine düzeltildi.Oy kullanımı sırasında İlçe Başkan Yardımcısının birkaç adayın üzerini çizerek üyelere oy kullandırması cabası.
Tüm bu süreçleri parti zarar görmesin,kol kırılır yen içinde kalır diyerek susarak sabrettim….
Ama ilk gün dediğim gibi bel altı siyaset yapanlara müsade etmeyeceğiz,kırmızı çizgimizi kimsenin geçmesine izin vermeyeceğiz dedik.
Dün Alanya İyi Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe Genel Merkeze gelerek utanmadan benim 20’li yaşlarda yapmış olduğum ticaretimi dershane batırdı,dolandırıcı,ailesiyle boşanıyor diyerek ahlaksızca bel altı konuşmalar yapmıştır…
Dinime laf atan müslüman olsa keşke diyerek paylaşımlarımıza başlayalım…
Benden için ailesi ile boşanıyor diyen İlçe Başkanı 2 defa evlenip boşanmıştır,benim özel hayatımdan sanane…
Ayrıca
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının 2021/21872 A.S.Ş. İsimli bayana karşı Cinsel Taciz suçundan,
N.M isimli kadına karşı Hakaret,tehdit ve hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanmak suçundan Alanya 13.Asliye Ceza mahkemesinin 2022/127 Esas Dosyasında yargılaması devam etmektedir.
Toplum içinde bayana saygısı olmayan bu arkadaşı Alanya İlçe Başkanı Olma vasfını taşımadığı için onurlu duruş sergileme imkanı olursa istifa etmeye davet ediyorum.
Şahsımı karalamak için utanmadan yıllar önceki ticaret hayatımı gündeme getiren,aile meselelerime girecek cüreti kendisinde görerek,bel altı siyaseti meşrulaştırmaya çalışan Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe’nin İyi Parti Ailesine nasıl zarar verdiğini tüm kamuoyuna ve basına saygılarımla duyuruyorum.
 

banner109

Etiketler; #baran saruhan
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.