banner113

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ŞEFİK BAHÇE'NİN CİNSEL TACİZ OLAYINDAKİ KADIN SOSYAL MEDYADAN YAZDI: BİR İNSAN NAMUSU İÇİN YAŞAR! 

banner106

Geçtiğimiz günlerde iddialara göre Avukat Baran Saruhan'ın İyi Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe ile ilgili gündeme getirdiği cinsel taciz dosyasındaki mağdur kadın sosyal medyadan konuştu.

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ŞEFİK BAHÇE'NİN CİNSEL TACİZ OLAYINDAKİ KADIN SOSYAL MEDYADAN YAZDI: BİR İNSAN NAMUSU İÇİN YAŞAR! 
17 Nisan 2023 Pazartesi 10:06

banner108
banner238


İsmi A. S. Ş olan kadının sosyal medyadan iddialırı ise şu şekilde.

Değerli Basın Mensupları, Ben A.S.Ş., Alanya İyi Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe'nin, cinsel taciz dosyasının mağduruyum. Şikayetçi olduğum dosyada üzerimde baskı kurularak şikayetimi geri aldırdılar. Avukat Baran Saruhan'ın paylaşımından sonra daha fazla insan mağdur olmasın diye açıklama yapma gereği duydum.
Avukat Baran Saruhan'ın paylaşımından sonra İyi Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe babamı arayarak, "Şikayetini geri çekiversin. Avukatım Özlem Hanım evden alsın. Adliye'ye gidiversinler" demiştir. Madem sen suçsuzsun, hangi yüzle babamı arayabildin?

Değerli Antalyalılar bu insan defalarca tarafıma ilişki teklifinde bulunmuştur. Tüm engellemelerime rağmen ısrar etmiştir.
Avukat Baran Saruhan sayesinde üzeri örtülmeye çalışılan bir pislik gün yüzüne çıkmıştır. Kimseden çekineceğim, gocunacağım bir durum yoktur, bir insan namusu için yaşar.

Şefik Bahçe cinsel taciz suçunu işlemiştir. Başkanlık yaptığı makamı daha fazla işgal etmemesi için tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Şefik Bahçe tarafından mağdur edilen tüm kadınlara sesleniyorum; korkmayın, çekinmeyin.
Tüm basın mensubu arkadaşlara sesleniyorum.  Yaşadığım cinsel taciz olayını anlatmak için var gücümle sesimi duyurmak istiyorum, yeter artık sesimi duymayacakmısınız...!!!

banner109

Etiketler; #şefik bahçe
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.