banner113

İYİ PARTİ'NİN ALANYA TEMAYÜL YOKLAMASINDA BİRİNCİ OLAN UĞUR OĞUZ'DAN ÜYELERE TEŞEKKÜR

banner106

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Uğur Oğuz, dün yapılan üye tabanlı temayül yoklamasında en yakın rakibine 81 fark attı. 

İYİ PARTİ'NİN ALANYA TEMAYÜL YOKLAMASINDA BİRİNCİ OLAN UĞUR OĞUZ'DAN ÜYELERE TEŞEKKÜR
03 Nisan 2023 Pazartesi 13:12

banner108
banner238

Avukat Uğur Oğuz’un Kumluca, Finike, Kaş, Gündoğmuş, Akseki, Serik ve İbradı ilçelerinden oy alması dikkat çekti. 
İYİ Parti Genel Merkez tarafından Pazar günü milletvekili aday adayları için Antalya ve ilçelerinde üye tabanlı temayül yoklamsı yapıldı. Genel merkez ve il yöneticilerinin hazır bulunduğu seçimde Gazipaşa ve Alanya üyeleri için İlçe Teşkilatı’nda sandık kuruldu. Katılımın ve heyecanın yüksek olduğu temayül seçimlerinde Avukat Uğur Oğuz en yakın rakibine 81 fark attı. Sonuçlara göre Avukat Uğur Oğuz 512, Meryem Aydoğan 431, Aykut Kaya 382, Banu Tutgaç 369 ve Batuhan Akay 339 oy aldı. 
Avukat Uğur Oğuz’un Antalya’nın 19 ilçesesinden de oy alması dikkat çekti.
Oğuz’dan Üyelere Teşekkür 
Sonuçların açıklanmasının hemen ardından üyelere ve sandık görevlilerine teşekkür eden İYİ Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Avukat Uğur Oğuz, ‘Demokrasinin gereği partimiz üye tabanlı bir temayül yoklaması yaptı. 19 ilçenin katıldığı seçimler tamamlandı. En başta oylamaya katılan tüm üyelerimize ve sayımların tamamlanmasına kadar özveriyle çalışan sandık görevlilerine, ilçe teşkilatımıza teşekkür ederim. Sonuçlar ne olursa olsun partimizin Türkiye ve Antalya’dan zaferle çıkması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz’ dedi

banner109

Etiketler; #uğur oğuz
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.