Yeni Yönetim Kurulunda sürpriz bir isimde yer aldı. Sağlık ve Sosyal Politikalar İlçe Başkan Yardımcısı olarak önceki dönem SGK Alanya İlçe Müdürü Muharrem KAYA görevlendirildi.
Alanya’ da 6 yıl SGK Müdürü olarak görev yaptıktan sonra geçtiğimiz günlerde Emeklilik talebinde bulunarak, Avukat Kızı ile birlikte SGK ve Çalışma Hayatı ile ilgili Danışmanlık Hizmeti vermeye başlayan, Muharrem KAYA, görev yaptığı 6 yıl boyunca rutin bir Bürokrat tipi sergilemek yerine, SGK Hizmet binasının yapılmasında ve Antalya’ da görülen bazı hizmetlerinde Alanya’ da verilmesinin sağlamasının yanında, Alanya’ da saha çalışmasına önem vererek, gerek işverenlerin gerekse vatandaşların sorunlarıyla birebir ilgilenerek tüm Alanyalılar tarafından takdir edilen bir Bürokrat olarak bilinmektedir.
Emekli olmasına rağmen, Bilgi birikimi ve tecrübesini halen, Televizyon programları, Gazete köşe yazıları ve Danışmanlık Hizmeti vererek yine vatandaşların hizmetine sunmaya devam ederek sosyal sorumluluk konusunda ne kadar duyarlı olduğunu da ortaya koyuyor.

İLK TEMAS. ÖZÇELİK: “2021 SONRASI YAPILARA OLUR VERMEYİN” İLK TEMAS. ÖZÇELİK: “2021 SONRASI YAPILARA OLUR VERMEYİN”

Yine siyaset arenasına da Alanya İyi Parti İlçe Yönetim Kurulunda görev alarak yılların bilgi birikimi ve tecrübesini de paylaşmaya devam edeceği görülüyor.
Alanya İyi Parti İlçe Yönetim Kurulu çalışmalarında da, Alanya da Bürokrat olarak yapmış olduğu başarılı çalışmaları gibi başarılı çalışmalarına devam ederek Alanya’ ya hizmet etmeye devam edeceği görülmektedir.