banner113

KANDEMİR "BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEĞİLİM" DEDİ. DESTEKÇİSİ YEŞİLDAL AĞZINDAN BAKLAYI ÇIKARDI "BAŞKAN ADAYLIĞI EN DOĞAL HAKKIDIR" DEMESİ SALONUN BİR ANDA BUZ KESİLMESİNE VE DESTEKÇİLERİN TEPKİSİNE NEDEN OLDU!

banner106

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkan adayı Bülent Kandemir, bugün destekçileriyle birlikte parti binasında bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.

KANDEMİR "BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEĞİLİM" DEDİ. DESTEKÇİSİ YEŞİLDAL AĞZINDAN BAKLAYI ÇIKARDI "BAŞKAN ADAYLIĞI EN DOĞAL HAKKIDIR" DEMESİ SALONUN BİR ANDA BUZ KESİLMESİNE VE DESTEKÇİLERİN TEPKİSİNE NEDEN OLDU!
11 Ağustos 2023 Cuma 16:27

banner108
banner238

Kandemir, gündeme ilişkin konuları değerlendirerek, eğer seçildiği takdirde partiyi toparlayıp yerel seçime hazır edeceğini ifade etti. 
Basın toplantısı sırasında söz alan Manşet Alanya Gazetesi sahibi gazeteci Hüseyin Kalaycı ise "Dönemin genel başkanı merhum Deniz Baykal tarafından CHP İlçe başkanı iken görevden alındınız. Akabinde yine CHP'den Alanya Belediye Meclis üyesi oldunuz ve istifa ederek Milletvekili adaylığına soyundunuz. Şimdi ise parti tabanında şöyle bir söylenti var. Kandemir eğer ilçe başkanı olursa bu görevinden istifa ederek yerine Av. Mehmet Can Karagöz'e bırakacak ve kendisi Alanya Belediye Başkan adayı olacak" şeklindeki soruya Kandemir "Kesinlikle öyle bir konu olmayacak. Beni partiye abilik yapsın diye kolumdan tuttular getirdiler. Belediye başkanı olma ilçe başkanı ol dediler. Bende kabul ettim" dedi. 
 
DESTEKÇİSİ YEŞİLDAL AĞZINDAN BAKLAYI ÇIKARTI
Bunun üzerine söz alan partili Av. Hüseyin Ertuğrul Yeşildal ise "Sayın Kandemir'in ben destekçisiyim. 30 yıllık bir arkadaşlığımız bulunuyor. Eğer Alanya belediye başkan adayı olacaksa tabiki istifa eder. Bu en doğal hakkıdır. Ben Kandemir'i Belediye Başkan adaylığında görmek isterim" demesi üzerine bir anda salonun buz kesilmesine neden oldu ve Yeşildal'a karşı Kandemir'in destekçilerinden serzenişlerin olması dikkatlerden kaçmadı. Kandemir ise Yeşildal'ın bu temennisine gülerek tebessümde bulundu.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.