LİSTEYE ASKIYA ÇIKTI
Toplantıya başkanlık eden CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  
CHP’nin büyük kurultayı öncesi yapılacak olan delege seçimleri ile ilgili hatırlatma yapan Başkan Karadağ, “Delege seçimlerinde oy kullanacak olan üyelerimizin isimleri askıya çıktı. İtiraz süresi devam ediyor. İsmi olmayan üyelerimiz itiraz edecek ve bu sürecin ardından son listeler askıya çıkacaktır.” 
BİZİ TAKİP ETSİN
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında, caddelerin Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Alanya Belediyesi’ne geçeceğini, burada çalışan işçilerin yer değiştirilmemesini istemişti. Toklu'nun bu açıklamasına Karadağ ise “Toklu arkadaşımız sağ olsun duyarlılık gösteriyor ama arkadaşımızın bizi takip etmesini kendilerine öneriyorum.” dedi. 
SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK
Karadağ, “Cadde ve bulvarların devriyle ilgili 200'e yakın işçi kardeşimizin yerlerinin değişimi söz konusu olacak. Burada Başkanımızın da söylediği gibi hiçbir kişinin burnu kanamadan hiçbir kişinin evine ekmek götürmesine engel olunmadan işine devam etmesi şart olacak. Bu konuda biz de kefiliz. Bu tür kararlar her ayın başında Antalya’da yapılan Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı alınıyor. Burada alınan kararlar ve tartışılan bütün konular, halka açık olarak izlenebiliyor.  Bütün siyasi partiler ve vatandaşlarımız bizi takip etsin. Gözleri üzerimizde olsun, biz bu süreç içerisinde sosyal demokrat belediyecilik anlayışını mutlaka gerçekleştireceğiz. Bunun örnekleri kısa bir süre olsa bile belli etmeye başladık" diye konuştu. 
ALANYADAKİ ATAMALARDA KAYIRMALAR SÖZ KONUSU
Karadağ, “Alanya’da görev yapan müdürlükler konusunda bizim de son günlerde aldığımız duyumlar var. Bir takım atamalar, yer değiştirmeler ve kayırmalar söz konusu. Bizim de gözümüz hükümetin ve yaptıkları icraatlar üzerinde. Bir muhalefet partisi olarak, Türkiye’de her zaman yol gösteren olarak bu takipleri sürdüreceğiz ve her zaman halkımızın yanında olacağız.” ifadelerini kullandı.