banner113

Mahmutlar'da Çakır'a yoğun ilgi

banner106

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya 1.Sıra Milletvekili Adayı Alaattin Çakır, esnaf ziyaretleri kapsamında Mahmutlar Mahallesi esnaflarını ziyaret etti.

Mahmutlar'da Çakır'a yoğun ilgi
06 Mayıs 2023 Cumartesi 22:14

banner108
banner238


Bir dönem belediye başkanlığı yaptığı Mahmutlar’da seçmenin yoğun desteği ve yakın ilgisi ile karşılanan Çakır, "Mahmutlar için dün olduğu gibi bugün de hizmet etmek için, biz varız" dedi.

Mahmutlar Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Çakır, esnafların sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı.

Siyasi birikimi ve hizmet tecrübesi ile bölgede tanınan, bölgenin 2.milletvekili talebine en uygun sırada bulunan, bölge seçmeninin güvendiği, ulaşılabilir bir aday olması ve çözüm odaklı bir siyasetçi profili çizmesi gibi etkenler seçmenin Çakır etrafında toplanmasında etkili oluyor.

Seçmenin hizmetine inandığı ve güvendiği Çakır, “Yaşadığımız bölgeye hizmet etmek benim en büyük siyasi ve vicdani sorumluluğumdur. Mahmutlar’ımızı marka şehir yapmak için geçmişte nasıl mücadele verdiysek, bundan sonra da aynı şekilde mücadele vermeye devam edeceğiz” dedi. 

Seçtiği milletvekilinin sorunlara duyarlı olmasını ve hizmet etmesini isteyen seçmenin bu seçimlerde milletvekili profiline bakış açısı tamamen değişti. Bu sebeple seçmen inandığı, güvendiği, ulaşabileceği ve hizmet üretebilecek milletvekili seçmek istediği için Büyük Birlik Partisi Antalya 1.Sıra Milletvekili adayı Alaattin Çakır’a ilgi her geçen gün artıyor.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.