banner113

MECLİS ÜYESİ DEDİĞİN BÖYLE OLUR!

banner106

Alanya Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, Alanya Belediyesi Kurum amirleri ile birlikte durum değerlendirmesi yaptı.

MECLİS ÜYESİ DEDİĞİN BÖYLE OLUR!
17 Mart 2023 Cuma 17:34

banner108
banner238

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Alanya Belediye'mizin değerli kurum amirleri ile birlikte istişarelerde bulunduk" şeklinde paylaşım yapan inşaat mühendisi ve aynı zamanda Mahmutlarspor Başkanı Yılmaz Bağışlar sosyal medya kullanıcıları tarafından takdirle karşılandı ve 'Meclis üyesi dediğin böyle olmalı 'yorumu yapıldı.
Bağışlar'a beğeni ve yorum yağan paylaşım şöyle;
Bugün, Alanya Belediye' mizin değerli birim amirleri ile bir araya gelerek ülkemizi ve milletimizi derinden etkileyen deprem ve sel gibi doğal afetlerde, Alanya Belediye 'mizin yapmış olduğu destek ve organizasyonlar hakkında değerlendirme ve istişarelerde bulunduk .

Görüşmelerimiz de ayrıca Alanya'mızın gelecekteki afet acil eylem planları ve yapılması gerekenler ile alınması gereken tedbirler hususunda fikir alışverişinde bulunduk.

Afet acil eylem planı konusundaki planlamaları ve gerekli açıklamaları önümüzdeki günlerde Alanya Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel ve Alanya Kaymakamımız Sn. Fatih Ürkmezer yapacaklardır diye düşünüyorum ve kendilerine milletimiz adına başarılı organizasyon ve çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. 

Alanya Belediye'miz, Alanya Kaymakamlığı'mız ile koordineli olarak, depremin hemen ardından aynı gün sahaya inerek gerçekleştirdiği organizasyon ile vatandaşlarımızın yardımına koşarak , bugüne kadar 53 görevli personel , 181 adet tır, 81 adet kamyon ile battaniye, ısıtıcı, gıda ve hijyen malzemeleri olmak üzere acil destek hizmetleri sunarak bölgeye intikal etmiştir. 

Ayrıca yaklaşık 200 adet konteyner ve toplamda 700 bine yakın kıyafet vb.  ihtiyaç malzemesini deprem bölgesine ulaştırmıştır.

Ayrıca, Alanya genelinde yine Alanya Kaymakamlığı'mız ile koordineli hareket ederek, yaklaşık 52 bin depremzede vatandaşımızı Hotel ve konutlara yerleştirerek misafir etmiş ve ayni yardım ile gıda desteğinde bulunmuştur.

Yaklaşık 37 bin depremzede misafirlerimize 180 bine yakın kıyafet ve ihtiyaç malzemesini 'GÖNÜL PINARI ' evlerinden siz Alanya'lı hemşehrilerimizin katkısıyla misafirlerimize  ulaştırılmıştır.

Bu anlamda, kamu kurumlarımız ile vatandaşlarımız işbirliği içerisinde el ele verince neler başarabileceğimize güzel bir örnek olarak sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Misafirperverlikleri için değerli kurum amirlerimiz, Özel Kalem Müdürümüz Bilal Nurgül 'e , Sosyal Hizmetler Müdürümüz Hüseyin Doğan beye, Tiyatro Müdürümüz Hüseyin Çinal beye teşekkür ediyorum.

Her şey Alanya'mız için, her şey milletimiz için

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.