banner113

MEMLEKET PARTİSİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYI SERDAR GÜZEL'E İLGİ YÜKSEK! MANAVGATTA GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR!

banner106

24-25-26. Dönem Hatay Milletvekili, Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Dudu ve Memleket Partisi Antalya milletvekili adayı Serdar Güzel, seçim gezilerini Manavgat'ta sürdürüyor.

MEMLEKET PARTİSİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYI SERDAR GÜZEL'E İLGİ YÜKSEK! MANAVGATTA GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR!
02 Mayıs 2023 Salı 12:45

banner108
banner238

Memleket Partisi, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Milletvekili seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Antalya Milletvekili adayı Serdar Güzel, Genel Başkan yardımcısı Mevlüt Dudu ile birlikte Manavgatta ziyaretlerde bulundu.


Milletvekili adayı Serdar Güzel, Manavgat'ın gösterdiği ilgi ve teveccühe teşekkür ederek, "Bölgemizin, Manavgatımızın, Antalyamızın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları çözmek için ne tür çalışmalar gerektiğini de biliyoruz. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla bu sorunları kısa sürede çözmek için projeler üretiyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan aldığımız önerileri de çalışma programlarımıza ekliyoruz" dedi.


Güzel "Antalya'nın ekonomik kalkınmasının en önemli ayaklarından biri de tarım. Antalya, tarım açısından zengin bir bölge olmasına rağmen, doğru politikaların geliştirilemediği için olumsuz etkilemekte. Tarımın gelişmesi için,  tarımsal eğitim projeleri geliştirerek çiftçimizi zenginleştireceğiz. Tarımda vahşi sulamaya son vereceğiz. Damlama sulamayı getirerek kuraklığı bitireceğiz." şeklinde konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.