banner113

MHP GEÇİCİ ADAY LİSTESİNİ HAZIRLADI!

banner106

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) milletvekilliği geçici aday listesi bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sunulacak. Kesin aday listesi ise 7 Nisan'da açıklanacak ve aynı gün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) verilecek.

MHP GEÇİCİ ADAY LİSTESİNİ HAZIRLADI!
05 Nisan 2023 Çarşamba 11:49

banner108
banner238

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonunun devam eden çalışmaları hakkında yazılı açıklama yaptı. Yalçın, partilerinin milletvekilliği geçici aday listesinin, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sunulacağını belirterek, kesin aday listesinin 7 Nisan'da kamuoyuna açıklanacağını ve aynı gün YSK'ya verileceğini bildirdi.
"BAŞVURULARDA DİKKATE DEĞER BİR ARTIŞ GÖZLEMLENDİ"
Komisyon çalışmaları sırasında yasal gerekliliklerin yanında, hakkaniyet ve liyakat ölçülerinin de hassasiyetle dikkate alındığını vurgulayan Semih Yalçın, şu bilgileri verdi: "Komisyonumuzun hazırlayacağı geçici aday listesi, bugün Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye arz edilecek. Kesin aday listesi, 7 Nisan'da kamuoyuna açıklanacak ve aynı gün YSK'ya verilecek. 2023 Genel Seçimleri için MHP'ye milletvekili aday adaylığı başvurularında, 2018 yılı Genel Seçimlerine oranla dikkate değer bir artış gözlemlenmiştir. Söz konusu artış; milletimize hizmet yarışında MHP'de saf tutmak isteyen memleket sevdalıları tarafından partimize gösterilen teveccüh, alaka ve güvenin izharı olmuştur."
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.