MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Cumhur İttifakının ortağı MHP’nin siyasi müessiriyetinin devamı açısından her seçim bir öncekinden önemli, her sandık aritmetiği evvelkinden değerlidir.

ANTALYA MİLLETVEKİLİ AYKUT KAYA, OTEL REZERVASYONLARINDAKİ FARKLI FİYAT UYGULAMALARINA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU ANTALYA MİLLETVEKİLİ AYKUT KAYA, OTEL REZERVASYONLARINDAKİ FARKLI FİYAT UYGULAMALARINA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

31 Mart 2024’te elde edeceğimiz başarı; hem önceki seçimlerde elde edilen kazanımların tamamlayıcısı olacak, hem de Cumhuriyet’in önümüzdeki yüzyılda da temadisi için verdiğimiz mücadeleyi teşvik edecektir. Kuruluşundan beri kolektif bilinç ve iradenin sevkiyle hareket eden MHP teşkilatları, her seçim döneminde olduğu üzere, bu dönemde de tarihin ve coğrafyanın üzerine yüklediği siyasi misyonu ifa etmenin yüksek sorumluluğu içinde hareket etmektedir. MHP bütün teşkilatları ve kurumlarıyla seçim hazırlıklarını sürdürmektedir. Partimiz, yerel seçimlerde büyük bir zafer kazanmaya odaklanmıştır. Tabiri caizse; MHP, daha başından işi sıkı tutmaktadır.


Partimiz; bir yandan kongre sürecini hitama erdirmek için teşkilatlar bazındaki faaliyetlerini sürdürürken, diğer yandan da 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahallî İdareler Genel Seçimleri bağlamındaki çalışmalarına hız vermiştir.
Partimizin genişletilmiş bölge toplantılarında yerel seçimlere hazırlık çalışmalarının yanı sıra Türkiye, bölge ve dünya gündeminde yer alan önemli hususlar bütün yönleriyle değerlendirilecektir” dedi.