banner113

MÜFTÜOĞLU NOKTA KOYDUĞU SİYASETE TEKRAR DÖNDÜ. PEKİ MÜFTÜOĞLU'NU TEKRAR SİYASETE DÖNDÜREN İSİM KİM OLDU. GAZETECİ HÜSEYİN KALAYCI'NIN ÖZEL HABERİ!

banner106

28. dönem Ak Parti Antalya Milletvekili aday sıralamasında sürpriz isimler oldu. En çok dikkat çeken isim ise FiFA kokartlı Alanyalı hakem Kuddusi Müftüoğlu oldu

MÜFTÜOĞLU NOKTA KOYDUĞU SİYASETE TEKRAR DÖNDÜ. PEKİ MÜFTÜOĞLU'NU TEKRAR SİYASETE DÖNDÜREN İSİM KİM OLDU. GAZETECİ HÜSEYİN KALAYCI'NIN ÖZEL HABERİ!
09 Nisan 2023 Pazar 15:27

banner108
banner238

Alanya Belediye başkanlığı için 2009 yılında Ak Parti'den aday adayı Kuddusi Müftüoğlu, Milletvekili adayı oldu. Müftüoğlu o dönem başkan adaylığına gösterilmediğinden dolayı siyasete nokta koyduğunu gazeteci Hüseyin Kalaycı'ya açıklamıştı. Hatta o dönem gazeteci Kalaycı, Kuddusi hocaya şunu söyleyerek "Hocam noktamı yoksa, noktalı virgülmü" sorusunu iletmiş, Kuddusi hoca ise "Kesinlikle nokta" demişti. Aradan geçen uzun zamanın ardından geldik 2023 seçimlerine. Şimdiye kadar hiç ismi daha geçmeyen Kuddusi Müftüoğlu, Milletvekili adayı olduğu haberini yine gazeteci Hüseyin Kalaycı, Manşet Alanya Gazetesinden ilk duyuran isim oldu. Türkiye bu haberi Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'nın özel haberi okumuştu
ERDOĞAN OL DEMİŞ VE OLMUŞ
Gazeteci Hüseyin Kalaycı ise Kuddusi Müftüoğlu'nun adaylığı ile ilgili şu bilgileri verdi. Sayın Hocamız hakikaten bıraktığını net biliyordum. Hatta her karşılaştığımızda da şakayla karışık "Hocam, hala noktamı yoksa noktalı virgülmü diyerek" takılıyorduk. "Kesinlikle nokta kardeşim" demişti. Ancak evdeki Hesap Çarşıya uymadı. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 gün önce Kuddusi hocayı Ankara'ya davet etti. Kuddusi hocaya "Antalya Milletvekili adayı olacaksın" demiş. Ve hocamızda bunun üzerine adaylığını kabul ediyor. Hocamız 7. sıradan Antalya Ak Parti Milletvekili adayı oldu. Bakalım bundan sonra nasıl bir yol izlenecek. Bekleyip göreceğiz. 
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.