ANTALYA MİLLETVEKİLİ AYKUT KAYA, OTEL REZERVASYONLARINDAKİ FARKLI FİYAT UYGULAMALARINA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU ANTALYA MİLLETVEKİLİ AYKUT KAYA, OTEL REZERVASYONLARINDAKİ FARKLI FİYAT UYGULAMALARINA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU


CHP’nin 8 Ekim Pazar günü yapılan Antalya 38. Olağan İl Kongresi 390 oy alan Nail Kamacı’nın il başkanı seçilmesi ile sonuçlandı ancak şimdi de kurultay delegeliği tartışmaları başladı. Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar’ın listeye yazılmamasının yankıları sürerken kurultay delege listesinde kimin kaç çizik yediğine yönelik bilgiler de merakla takip ediliyor.
EN ÇOK ÇİZİĞİ KUMBUL VE BÖCEK YEDİ
Ankara’da 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve CHP Genel Başkanı ile üst yönetim organlarının seçileceği kurultaya il kongrelerinde seçilen kurultay delegelerinin kimler olduğu da merakla takip ediliyor. 8 Ekim Pazar günü Nazım Hikmet Kongre Salonu’nda yapılan CHP Antalya 38. Olağan Kongresi’nde Nail Kamacı 390 oyla il başkanı seçildi. Kamacı’nın listesinden kurultay delege adayı yazılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in üstü 61 il delegesinden çizik yedi. Eski il başkanlarından Ahmet Kumbul’un ise 63 çizik yediği görüldü.
BÖCEK’İ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KURTARDI
Alınan oylar birleştirme tutanaklarında kayda geçildi. Nuri Cengiz’i desteklediği bilinen Muhittin Böcek buna rağmen Nail Kamacı’nın listesine de kurultay delegesi olarak yazıldı. Sandıklar açıldığında tahmin edildiği gibi Böcek’in üstü 61 delege tarafından çizildi. Üstelik gençlik kotasına da uyulmadığı için Gençlik Kolları İl Başkanı Özkan Yılmaz’ın da itirazı olduğu görüldü. Böcek’in kurultay delegesi olamayacağı ortaya çıkınca parti büyüklerinin araya girmesi ile Özkan Yılmaz itiraz dilekçesini geri çekti. Böcek böylece kıl payı da olsa kurultay delegesi seçildi ancak bu durum büyük bir prestij kaybı olarak yorumlandı. Bu arada kadın kotasına uyulmadığı için yapılan itiraz geri çekilmeyince Ahmet Kumbul da kurultay delegesi seçilemedi. Kumbul’dan boşalan sıraya Şengül Yeşildağ geldi.